Huawei: 7 mei persevenement, Huawei Ascend P7-tijd?

Huawei: 7 mei persevenement, Huawei Ascend P7-tijd?

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Zojuist verscheen er in onze digitale brievenbus een uitnodiging voor een evenement van Huawei, dat zal gaan plaatsvinden in Parijs. Het zal gaan om de presentatie van een nieuwe telefoon en als we naar de datum kijken, 7 mei, trekken wij alvast voorzichtig de conclusie: Huawei Ascend P7-tijd.

Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7 wordt de opvolger van de P6 en we hadden verwacht dat we deze nieuwe high-end smartphone al op het Mobile World Congress zouden gaan zien. Niks bleek minder waar, want Huawei kwam niet met een opvolger, maar presenteerde de Ascend G6. Ook kwam het bedrijf met twee tablets op de markt en met een slimme armband, de Talkband B1.

Na de MWC werd het stil omtrent de aankondiging van de P7 en afgezien van wat eerder gelekte foto's en een render die van het toestel zou moeten zijn, hoorden we er weinig meer van. Tot vandaag, want Huawei is begonnen met het versturen van pers-uitnodigingen om op 7 mei in Parijs de presentatie bij te wonen van 'een nieuwe telefoon'. Het zou gaan om een wereldwijde launch van een nieuw apparaat en na deze presentatie is er uiteraard tijd om het nieuwe apparaat ook daadwerkelijk te bekijken en te bevoelen. 

Huawei-evenement op 7 mei

Specificaties

Het toestel zou een 5 inch-scherm krijgen met een resolutie van 1920x1080 pixels en er zou 2GB werkgeheugen aanwezig zijn. De gebruikte chipset zou van HiSillicon zijn en van eigen makelij zijn en draaien op een kloksnelheid van 1,6 GHz. De accu zou een capaciteit krijgen van 2460mAh en de Emotion UI 2.0-skin zou ook van de partij zijn. Over specificaties zoals de resolutie van de camera's, de Androidversie of intern geheugen zijn nog geen geruchten verschenen.

Beschikbaarheid

Of het gaat om de Ascend P7 zal de tijd uit moeten wijzen, maar we zullen in de aankomende tijd vast en zeker wel wat meer geruchten en lekkers voor onze kiezen krijgen over dit nieuwe toestel van Huawei.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk