HTC zou echte design One (M9) verborgen houden

HTC zou echte design One (M9) verborgen houden

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Fake-design

HTC zou een vergelijkbaar design gebruiken als met de HTC One (M8) op de testdevices die nu zijn uitgegeven om te voorkomen dat de uiteindelijke versie zal lekken. Dat is één reden, anderzijds kan HTC hier ook verwachtingen mee managen en met een verrassing komen zodra de HTC One (M9) officieel wordt aangekondigd. Volgens een bron van HTCSource zou HTC hier doelbewust voor kiezen en we dus nog lang niet alles weten. Uiteraard zijn de onderdelen in de behuizing wel zoals ze uiteindelijk gaan worden bij de lancering.

Er worden wel vaker zogenaamde lunchbox-versies van toestellen uitgedeeld aan testers bij de lancering van een nieuw device. Dit zijn vaak zwarte, van plastic gemaakte behuizingen die het originele design niet prijsgeven.

Gelekte foto's HTC One (M9)

Beschikbaarheid

De HTC One (M9) zal naar alle waarschijnlijkheid aangekondigd worden op een persevenement op 1 maart in Barcelona. Uiteraard zal Androidworld ook daar aanwezig zijn.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk