'HTC U11+ komt in de kleuren zwart, zilver en doorzichtig'

'HTC U11+ komt in de kleuren zwart, zilver en doorzichtig'

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

HTC U11+

Er zit weer het een en ander aan te komen van HTC. De HTC U11+ is er daar een van. Via de diverse geruchten die al sinds september rondzwerven, hebben we al het een en ander kunnen leren over dit toestel.

Zo zou de HTC U11+ erg overeenkomen met de HTC U11. We zullen waarschijnlijk een Snapdragon 835 in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB opslag zien. Ook verwacht men een enkele camera van 12 megapixel achter en een 8 megapixelcamera aan de voorzijde.

Dit toestel zal naar verwachting ook Edge Sense als knijpfunctie meekrijgen, en ook zullen we op dit toestel geen hoofdtelefoonaansluiting meer zien. Als laatste zijn er vermoedens dat ook dit toestel langwerpig zal worden door het 18:9-beeldformaat.

Verschillende uitvoeringen

Natuurlijk is daar Evan Blass weer met een korte tweet waarin hij de kleuren verklapt van dit toestel. Volgens zijn informatie zullen dit de kleuren zwart, zilver en doorzichtig zijn. Nu is doorzichtig geen kleur en weten we niet hoe dat er precies uit gaat zien maar het is zeker een leuke twist aan het kleurenverhaal.

De tweet van Blass komt niet helemaal uit de lucht vallen. Wanneer we een teaser van HTC bekijken, zien we inderdaad iets wat voor doorzichtig kan doorgaan.

Het zou ook een bedrukking kunnen zijn op de achterzijde van het toestel, maar het lijkt inderdaad of we de binnenkant van een toestel zien. Wanneer dat zo is vragen we ons ook af of de lijnen die we zien van een 'coil' zijn, hiermee zou de HTCU11+ dus ook voorzien zijn van de optie draadloos laden.

Bekendmaking

Of dit HTC-toestel inderdaad een doorzichtige behuizing krijgt en of er ook draadloos laden aanwezig zal zijn, gaan we snel zien. HTC heeft namelijk op 2 november een event gepland waarop we het nieuwe toestel of de nieuwe toestellen gaan zien.

Bron: PocketNow

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk