HTC U Ultra ontvangt eerste grote software-update inclusief HTC Sense Companion

HTC U Ultra ontvangt eerste grote software-update inclusief HTC Sense Companion

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update met HTC Sense Companion

HTC-topman Mo Versi heeft op Twitter laten weten dat de eerste grote software-update voor de HTC U Ultra onderweg is. Versi gaf aan dat deze update wat problemen moet oplossen en gebruikservaring met het tweede scherm op het toestel moet verbeteren. Hij doelt hier op de mogelijkheid om aan te kunnen geven welke apps gebruik kunnen maken van dit scherm.

Versi geeft overigens op Twitter regelmatig aan als er nieuws is over updates van HTC-toestellen en dat is erg waardevol voor HTC-gebruikers.

Ook zal de update de persoonlijke assistent HTC Sense Companion naar de U Ultra brengen. Helaas waren de HTC U Play en HTC Ultra bij lancering nog niet uitgerust met deze assistent alhoewel er al wel reclame voor werd gemaakt. HTC Sense Companion was klaarblijkelijk nog niet af en HTC gaf aan dat de assistent pas ergens in 2017 te downloaden was via een HTC-systeemupdate. De app is overigens ook al in de Play Store beschikbaar.

Software-update downloaden

De onderstaande screenshot is afkomstig van een Poolse HTC U Ultra-eigenaar, dus de update heeft ook het Europese vasteland al aangedaan. De software-update is 638MB groot. Zoals altijd zal een software-update gefaseerd uitgerold worden. Het kan dus zijn dat niet iedereen de melding met de nieuwe update op het scherm ziet verschijnen. Uiteraard kan via Instellingen > Over de telefoon > Systeemupdates gecontroleerd worden of de update al klaar staat.

HTC U Ultra

Op 12 januari presenteerde de Taiwanese smartphonefabrikant de HTC U Ultra met een adviesprijs van €799. De HTC U Ultra is een high-end phablet met dual display oftewel twee schermen waarvan een voor notificaties. Het toestel bevat een 5.7 inch-QHDscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en wordt aangedreven door een 2.1GHz Qualcomm Snapdragon 821-processor. Verder is er 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen aanwezig.

Via: Android Community

HTC Sense Companion

HTC Sense Companion

HTC Sense Companion is de persoonlijke assistent die altijd van jou en de dingen die je elke dag doet leert. De app geeft adviezen gebaseerd op jouw dageli ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk