HTC U Ultra krijgt eindelijk Android 8.0 Oreo

HTC U Ultra krijgt eindelijk Android 8.0 Oreo

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

HTC U Ultra

Het was nog zomer in 2017 toen HTC aankondigde welke toestellen de beschikking zouden krijgen over Android 8.0 Oreo. Onder deze toestellen was ook de HTC U Ultra en terwijl andere leden al lang van de Oreo-zoetigheid gebruik kunnen maken zat dit toestel nog te wachten op zijn beurt. Dat wachten lijkt beloond te gaan worden want de uitrol van Android 8.0 Oreo voor dit toestel is begonnen.

De HTC Ultra is sinds het voorjaar 2017 in Nederland te verkrijgen, terwijl het toestel al in januari gepresenteerd was. Deze smartphone bevat een 5.7 inch beeldscherm en heeft een Qualcomm Snapdragon 821-processor. Eris 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag, dat laatste kun je overigens uitbreiden met een micro-SDkaart. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh en Quick Charge 3.0. De UltraPixel-camera aan de achterkant heeft 12 megapixels, de UltraPixel-camera aan de voorzijde bevat 16 megapixels. De vingerafdruksensor is verstopt in de homeknop. Ook zit er in de HTC U Ultra een stuk kunstmatige intelligentie. HTC Sense Companion geeft je namelijk adviezen gebaseerd op jouw dagelijkse gewoonten om jouw leven makkelijker te maken. Zo raadt het bijvoorbeeld een restaurant aan als je een weekendje weg bent.

Beschikbaarheid

De update voor dit toestel rolt nu uit en tot nu toe zijn er drie landen waar de gebruikers van een HTC U Ultra de Android 8.0 Oreo-update hebben binnengekregen. Wij gaan ervan uit dat het hier om een gefaseerde uitrol gaat en wanneer er geen gekke bugs opduiken deze uitrol ook binnen de komende weken Nederland en België zullen bereiken.

Bron: Androidcommunity

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk