'Screenshot HTC Sense 6 lekt uit en laat on-screen-knoppen zien'

'Screenshot HTC Sense 6 lekt uit en laat on-screen-knoppen zien'

Screenshot HTC Sense 6

De opvolger van de HTC One, gaat One+ of One Two heten, althans dat vertellen de geruchten. Ook is het, het eerste toestel van HTC die gebruik gaat maken van onscreen-knoppen en niet van capacitieve knoppen zoals bij de huidige toestellen. De screenshot die vandaag uitlekte lijkt dit te bevestigen en kwam voorbij via het Twitter-account van EVLeaks, de inmiddels bekende lekker van mobiele apparatuur en diensten. Deze nieuwste versie van de grafische schil van HTC zal door het leven gaan onder de naam HTC Sense 6.

Screenshot, opvolger HTC One

Het toestel zelf

Gisteren zagen we al foto's voorbij komen van wat het toestel zelf zou zijn, maar dit bleek om een fanatieke fotoshopper te gaan. Wel werden er door verschillende Twitter-accounts enkele specificaties genoemd en weer bevestigd. Het scherm krijgt een resolutie van 1920 x 1080 pixels is en er zal 2GB werkgeheugen aanwezig zijn. De chipset is de Snapdragon 800 van Qualcomm en ook zullen er twee camera's op de achterzijde te vinden zijn die beide een resolutie hebben van 5 megapixel met ultrapixel-technologie. Ook zijn de twee Boomsound-speakers op de voorkant van het toestel weer aanwezig en het toestel draait bij de de release op Android 4.4.2 KitKat. Volgens LlabTooFeR krijgt de frontcam een resolutie van 5 megapixel en zal er 'binnenkort meer informatie getoond worden'.

Beschikbaarheid

De opvolger van de HTC One zal zeer waarschijnlijk eind maart gepresenteerd gaan worden in New York.

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
HTC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties