'HTC One Prime voor onbepaalde tijd uitgesteld'

'HTC One Prime voor onbepaalde tijd uitgesteld'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Line-up

HTC komt dit jaar met een hele line-up van toestellen in allerlei sectoren van de markt. Zo heb je de al gepresenteerde en inmiddels verkrijgbare HTC One (M8), HTC One Mini 2, HTC Desire 816 en HTC Desire 610 en ook zou het bedrijf werken aan onder andere een goedkopere plastic variant van de One (M8), met de naam Ace.

HTC One (M8) Prime

Het bedrijf zou ook werken aan een high-end variant van de One (M8) met codenaam Prime, waar onder andere een hogeresolutiescherm in te vinden zal zijn met een resolutie van 2560x1440 pixels. De processor zou de Snapdragon 805 zijn, een nieuwe chipset van Qualcomm en ook zou er 3GB werkgeheugen in het toestel aanwezig zijn.

De behuizing van deze smartphone zou bestaan uit een bijzonder composiet van aluminium en vloeibare siliconen. Daardoor is het toestel waterdicht en heeft een lager gewicht, maar is wel sterker dan aluminium toestellen en ook zou warmte beter geleid worden, waardoor de telefoon weer niet zo warm zou moeten worden. Ook wordt er gesproken over een nieuwe Sense 6.5-schil, waarmee de Prime als eerste uitgevoerd zou worden.


Klik hier als bovenstaande afbeelding niet werkt.

Uitgesteld

Wanneer het toestel op de markt zou moeten komen is nooit gezegd, maar Evan Blass, de man achter het EVLeaks-Twitteraccount die vaak informatie lekt over aankomende apparaten, services en software, meldt nu dat de Prime voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Een reden hiervoor wordt niet genoemd en dus is het wachten op nieuwe info omtrent dit nieuwe high-end toestel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk