HTC One M9+ teruggeroepen uit Nederlandse winkels vanwege 4G-problemen

HTC One M9+ teruggeroepen uit Nederlandse winkels vanwege 4G-problemen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

HTC One M9+ tijdelijk uit de winkels

De HTC One M9+ van HTC is een high-end smartphone met MediaTek-processor, een scherm met 2560x1440 pixels en een vingerafdrukscanner. Het toestel is inmiddels mondjesmaat te verkrijgen in Nederland, maar daar lijkt abrupt een einde aan te komen. Via MobileCowboys lezen we namelijk dat het bedrijf de One M9+ niet langer wil laten verkopen door PhoneHouse-fillialen.

"Op verzoek van HTC verzoeken wij jullie om per direct de HTC M9 plus, tot nader order, uit de verkoop te halen. Wij zullen jullie binnen enkele dagen laten weten hoe hier verder mee om te gaan."

Toestellen die op voorraad liggen hoeven nog niet terug worden gestuurd naar HTC. Een bron weet aan Androidworld te bevestigen dat het te maken heeft met 4G-problemen die op het toestel worden ervaren in Nederland. Wat de precieze problemen zijn is onbekend. Het toestel maakt gebruik van de Mediatek MT6795T, een chipset die overweg kan met alle 4G-banden in Nederland, maar er lijkt iets niet in de haak te zijn.

Of er een terugroepactie zal plaatsvinden voor toestellen die inmiddels al verkocht zijn, is niet bekend. Wij hebben de vraag ook uitgezet bij HTC Nederland, zodra er een reactie komt, zullen we dit artikel van een update voorzien

Update 16:49: Androidworld ontving onderstaand statement van HTC:

HTC stelt de kwaliteit van zijn producten en het leveren van een optimale gebruikservaring voorop. In dat kader onderzoeken we momenteel de HTC One M9+. Dit toestel hebben we om die reden tijdelijk uit de verkoop laten halen. Zodra er meer bekend is, dan laten we het weten. Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld. 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk