HTC One (M8) duikt op in het rood

HTC One (M8) duikt op in het rood

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

HTC bekent kleur

De HTC One (M8) is momenteel in drie kleuren uitgebracht, namelijk Gunmetal gray, Glacial Silver en Amber Gold waarbij laatstgenoemde nog niet overal verkrijgbaar is. Met de One (M7) heeft HTC in een later stadium een aantal kleuren toegevoegd, waaronder blauw en rood. Met de HTC One (M8) gaat het Taiwanese bedrijf waarschijnlijk niet zo lang wachten, aangezien de eerste foto's van de M8 in een nieuwe kleur al zijn opgedoken.

HTC One M8 rood

HTC One (M8) in het rood volgens @EVleaks

Meester-lekker @EVleaks laat ons een render (door de computer gemaakt plaatje) zien van een HTC One (M8) in een nieuwe rode kleur. Wanneer je wilt opvallen en niet in de grijs/zwarte-massa wil opgaan zou dit een prima kleur zijn, want opvallen doe je er zeker mee.

Dat deze kleur eraan zat te komen is niet zo een hele grote verrassing want eerder schreven we al dat er door goed zoekwerk advertenties te vinden waren die over de kleur rood spraken. In deze advertenties werd ook gesproken over Stealth Black en dat is een kleur die we nog niet gezien hebben. HTC heeft bij de lancering al gezegd geen zwarte versie uit te brengen, omdat men vindt dat die kleur het materiaal geen recht doet. De rode versie die uit lijkt te gaan komen, lijkt in ieder geval wel minder fel dan de HTC One (M7) in het rood.

HTC One (M7) Rood

HTC One (M7) in het rood

Speaker

De HTC One staat onder meer bekend om zijn BoomSound-speakers aan de voorzijde. Hier lijkt wel iets vreemds mee aan de hand. Wanneer we de officiële persafbeelding van de HTC One (M8) in Gunmetal Grey vergelijken met de rode uitvoering, zien we dat de speaker 'afgezakt' lijkt te zijn. De vraag is dan wel: is de afbeelding nep, of heeft degene die verantwoordelijk is voor de persafbeeldingen wat creatieve vrijheid genomen?

HTC One (M8) speakers red vs grey

Links: gelekte persafbeelding, rechts: officiële persafbeelding

Beschikbaarheid

Als we er vanuit gaan dat de afbeelding echt is, dan zullen in ieder geval de gebruikers in de Verenigde Staten deze kleur kunnen gaan bestellen, want de achterzijde is van een Verizon-logo voorzien. Of deze kleur ook naar Europa zal komen is nog niet bekend. Zien we deze kleur zitten of hadden we liever een zwarte versie gehad?

Bron: EVleaks

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk