HTC One M8 Prime volledig te zien op gelekte persrender

HTC One M8 Prime volledig te zien op gelekte persrender

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

HTC One M8 Prime

De HTC One M8 Prime houdt de gemoederen goed bezig. Gisteren zagen we al meer informatie naar buiten komen via een Twitter-rel over dit nieuwe toptoestel en nu is er een volledige 360 graden-foto gelekt waarop de One M8 Prime in vol ornaat te zien is. Opvallend is de uitstekende en zeer aanwezige camera-ring aan de achterzijde. Ook achter deze foto zit EVLeaks, de persoon die ook eerder details lekte over dit toestel.

Klik hier als bovenstaande afbeelding niet werkt.

Specificaties

We weten dat de HTC One M8 Prime een 5,5 inch WQHD-scherm krijgt, een Snapdragon 805-chipset en 3GB werkgeheugen. De Prime zal ook nog eens waterdicht zijn en bestaan uit een bijzonder metaal. Dit zou een bijzonder composiet zijn van aluminium en vloeibare siliconen waardoor onder andere de warmte beter geleid wordt. Het zal ook de eerste telefoon worden die zal draaien op HTC Sense 6.5, maar wat er nieuw of aangepast is aan deze Androidschil van HTC, is nog niet bekend.

Beschikbaarheid

Wanneer we de HTC One M8 Prime gaan zien is vooralsnog niet bekend, het zou goed kunnen dat we er nog een aantal maanden op moeten wachten en dat het de 'update' van de HTC One M8 gaat zijn. Maar wie weet heeft de teaser van eerder vandaag er iets mee te maken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk