HTC One (M8): update Android 5.0 Lollipop nu van start in Nederland en België

HTC One (M8): update Android 5.0 Lollipop nu van start in Nederland en België

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android 5.0 voor de HTC One (M8) wordt op dit moment uitgerold in Nederland. Het toptoestel van HTC krijgt deze laatste update met vele verbeteringen, waaronder snelheid en aangepaste notificaties.

HTC One (M8) Android 5.0

Met de update naar Android 5.0 Lollipop draait de HTC One (M8) ook weer op de laatste Android-versie die op dit moment beschikbaar is. Hier zijn ook Material Design-elementen in terug te vinden, het geheel is veel sneller geworden doordat er gebruik wordt gemaakt van ART, maar ook de notificaties zijn aangepakt en worden bijvoorbeeld op het lockscreen getoond. Ook is HTC Sense, de grafische schil van de fabrikant aangepast en zien we nog vele herkenbare elementen terug. 

De update naar Android 5.0 begon op 13 januari in de Verenigde Staten en heeft nu Nederland en België bereikt. 

Lollipop-update voor de HTC One (M8)

Beschikbaarheid

De update wordt op dit moment uitgerold en heeft buildnummer 4.16.401.10 en heeft een grootte van 780MB. Lollipop op de HTC One (M8) is te downloaden via WiFi en wordt OTA aangeboden. Er gaan geen gegevens verloren, maar het is natuurlijk altijd verstandig een back-up te maken.

Het is mogelijk dat voor toestellen die direct bij een provider zijn aangeschaft nog geen update klaarstaat. Ook is het mogelijk dan nog niet alle toestellen tegelijk aan de beurt zijn. Het is dan nog even geduld hebben. Heb jij de update al binnen?

Alle tipgevers: bedankt

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk