"HTC One (M7) krijgt geen Android 5.1-update"

"HTC One (M7) krijgt geen Android 5.1-update"

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

HTC One (M7)

De HTC One (M7) werd in 2013 gepresenteerd, bevat een full HD-scherm van 4,7 inch, 2GB werkgeheugen en een Snapdragon 600-processor. Het toestel werd als eerste HTC-smartphone uitgeleverd met een Ultrapixel-camera met een resolutie van 4 megapixels. Het toestel meet 137 x 68 x 9mm en heeft een gewicht van 143 gram. De accu heeft een capaciteit van 2300mAh en de One wordt inmiddels voorzien van Android 5.0 Lollipop.

Lees ook: HTC One M7: Android 5.0 Lollipop-update van start

Geen Adroid 5.1

Die update zal ook de laatste update zijn voor de reguliere versie van dit toestel meldde Mo Versi zojuist op Twitter. Versi is Vice President van productmanager bij HTC en laat in zijn tweet weten dat alleen de Google Play Editie van het toestel Android 5.1 zal krijgen.

Natuurlijk wordt er gelijk niet al te lief gereageerd op de tweet, maar Versi laat weten dat er twee jaar lang grote updates voor de (M7) uitgerold zijn en dat daarmee aan de gestelde richtlijnen voldaan is. Dit houdt uiteraard niet in dat bugfixes niet meer OTA worden aangeboden aan One-bezitters. Over later uitgebrachte of andere toestellen doet Versi geen uitspraken.

Bron: Twitter via Android Police

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk