HTC One: Android 4.3 nu beschikbaar voor unbranded toestellen

HTC One: Android 4.3 nu beschikbaar voor unbranded toestellen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

HTC One

De HTC One is het toptoestel van de Taiwanese fabrikant op dit moment en inmiddels zijn er miljoenen toestellen in omloop. Zoals je in onze review kan lezen, is de HTC One niet enkel snel, maar ook het oog is er heel tevreden over. Het aluminium unibody-design helpt daar natuurlijk in mee.

Android 4.3

Deze update zorgt er niet alleen voor dat de HTC One wordt voorzien van de nieuwste Androidversie maar ook van HTC Sense 5.5 die ook draait op de nieuwe HTC One max. Naast de bug fixes (kleine foutjes) zal er bijvoorbeeld ook een percentage-indicator voor de accu worden geïntegreerd in het accu-icoon. De camera krijgt verbeteringen voor het fotograferen bij weinig licht en er komen verbeteringen voor de highlight-functie. Hiermee kun je soundtracks toevoegen aan highlight-video's.

Eind september ontving de Developer Edition van de HTC One de update naar Android 4.3 naar. De reguliere toestellen zouden volgens HTC daarna aan de beurt zijn. Amerikaanse, Canadese, Engelse en Taiwanese gebruikers van de 'unbranded' toestellen hebben de update al kunnen binnenhalen.

HTC One Android 4.3

 

Beschikbaarheid

De update lijkt nog niet beschikbaar voor iedereen met een HTC One. Verschillende mensen met een unbranded toestel, een toestel dat niet direct bij een provider is gekocht en dus niet door een provider is aangepast, lieten via Twitter aan ons weten dat de update voor hen wel beschikbaar was, maar dat geldt nog niet voor iedereen.

Wanneer je toestel wel is aangepast door een provider, kan het zijn dat het nog wat langer duurt voordat je de update binnenkrijgt. Hoe dan ook: de update is ongeveer 675 MB groot, wat wil zeggen dat het verstandig is deze binnen te halen via een WiFi-verbinding.

We horen graag of branded HTC One-toestellen de update naar Android 4.3 ook kunnen binnenhalen.

Bedankt voor de tips Patrick, Frank en Richard!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk