Gerucht: binnenkort HTC One 2 met Sense 6

Gerucht: binnenkort HTC One 2 met Sense 6

Rens Hoskens

door Rens Hoskens

Laatst geüpdatet

Recent is er nieuws geweest over het volgende vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5. Nu volgt HTC dus ook met zijn M8, ofwel de HTC One 2.

HTC One 2

Het gerucht gaat dat de volgende smartphone van HTC de One 2 gaat worden. Deze zou volgens speculaties een 64-bit-chipset hebben met 4 of 8 cores. Er wordt ook gedacht aan 3 of 4 GB RAM. Of dit allemaal ook werkelijkheid gaat worden kunnen we niet zeggen, maar als we naar de Note 3 kijken, of de geruchten van de Galaxy S5, lijkt dit haalbaar. Verder heeft @evleaks getweet dat de HTC M8 de eerste telefoon zou zijn waar Sense 6 op draait. Dit zou een verdere ontwikkeling zijn van Sense 5.5, welke als eerste te zien was op de HTC One.

Beschikbaarheid

Volgens speculaties gaat de HTC One 2 ergens begin 2014 uitkomen. Dit zijn maar geruchten dus het is niet zeker of dat wel het geval gaat zijn. Of hij leverbaar zal zijn in België of Nederland kunnen we ook niet zeggen. Er gaan ongetwijfeld meer geruchten komen over dit nieuwe vlaggenschip van HTC.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk