'HTC Ocean Note krijgt een notificatiedisplay'

'HTC Ocean Note krijgt een notificatiedisplay'

HTC + codenaam x 3

Het toestel waarvan nu een behoorlijk aantal foto's zijn gelekt gaat voor nu door het leven onder de volgende codenamen: HTC Alpine, HTC U Ultra, HTC Ocean Note. Dan wordt er ook gesproken over de opvolger van de HTC 10, de HTC 11 maar de HTC 11 zou ook wel eens de HTC Ocean kunnen zijn. Snap je het nog?

Wat weten we over de HTC Ocean Note? Het moet een phablet in de trant van Samsungs Note-serie worden dat compleet via de aanraakbare randen van het toestel zou kunnen worden bediend. Het filmpje dat eerder opdook, begon met 'Introducing Ocean with Sense Touch', oftewel de naam van het toestel en die van de nieuwe techniek. Het toestel bevat een dubbele camera en we zagen ook dat er Google-diensten gebruikt worden, dat er apps gestart worden en dat bepaalde bewegingen in verschillende applicaties weer tot andere mogelijkheden konden leiden.

Tweede scherm

Maar nu zijn er foto's op Weibo, de Chinese concurrent van Twitter, te zien van een toestel met een fysieke homeknop. Het knoploze concept zou dus wel eens een concept kunnen blijven. Wel opvallend is het tweede scherm boven het primaire scherm. De LG V10 en V20 hebben deze feature ook. Naast het normale scherm, is er ook een klein schermpje te vinden dat notificaties kan weergeven. Wanneer het scherm uitstaat kun je daar de tijd en bijvoorbeeld het weerbericht aflezen. In onderstaande foto is dit tweede scherm duidelijk te zien, naast de camera.

Net als bij de toestellen van LG zijn ook bij dit toestel app-snelkoppelingen, notificaties en dergelijke te zien.

We hadden een tweede scherm niet zien aankomen, in het geruchtencircuit is hier ook niet eerder over gerept. We zullen moet afwachten tot morgen of deze informatie klopt. Dan is namelijk bekend welk toestel HTC aan zijn portfolio toevoegt. Zie jij een HTC-toestel met tweede scherm zitten?

Bron: Android Police

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties