HTC M8: foto opgedoken met twee camera's

HTC M8: foto opgedoken met twee camera's

HTC OneTwo/HTC One+

De werknaam M8 verwijst naar de opvolger van de huidige HTC One, de HTC One Mini ging namelijk als de M4 door het leven, de HTC One als M7. Er zijn al een aantal geruchten de wereld in geslingerd. Zo zou de M8 een 4.9 inch scherm (full HD) en een Snapdragon 800 of 805-soc van Qualcomm krijgen en op Android 4.4 KitKat en HTC Sense 6 draaien. Het RAM- en interne geheugen zou respectievelijk 2 GB RAM en 16GB bedragen. Op de vandaag gelekte foto zien we naast een dubbele flitser ook twee cameralenzen. Dit hoorden we ook eerder in het geruchtencircuit. Alhoewel het op een camera lijkt, zou het ook nog de vingerafdrukscanner kunnen zijn die we ook kennen van de HTC One Max.

Verder zien we een design dat er veel van de HTC One weg heeft, logisch want deze werd goed ontvangen. Onderstaande foto lijkt een bevestiging van de geruchten, maar het kan natuurlijk ook een daarop gebaseerde Photoshop zijn. HTC plaatste vorige week een tweet waarin er gesproken werd over ronde vormen.

We hebben voor het gemak de HTC One naast deze foto gezet. Hier lijken de rondingen aan de zijkant inderdaad net iets ronder te zijn.

Beschikbaarheid

Wanneer de opvolger van de HTC One aangekondigd wordt is vooralsnog niet bekend, maar we zagen een bericht dat eind maart de presentatie zou zijn in New York.

Via Twitter

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

HTC One (M8)
2600 mAh
5 inch - 1920x1080 px
16/32 GB
Qualco Snapdragon 801

Meer info

Lees meer over:
HTC M8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties