HTC One M8: Google Play Edition op komst

HTC One M8: Google Play Edition op komst

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

HTC One Google Play Editie

Van de huidige HTC One is ook een Google Play Editie te koop, helaas alleen in Amerika. Dit is een versie van de HTC One die draait op standaard-Android en bevat dus niet de Sense-schil van HTC. Hierdoor krijgt het toestel sneller updates en hoeft het niet te wachten op de aanpassingen van de fabrikant.

Oeps...

Er deden al geruchten de ronde over een GPE van de nieuwe One, maar HTC lijkt nu toch echt te werken aan zo'n variant. Een oplettende Tweaker, merkte namelijk op dat in één van de beschrijvingen van de vanochtend in de Google Play Store gezette HTC-applicaties werd gesproken over: 'Ondersteuning voor de HTC One(M8) Google Play Edition is beperkt tot HTC Foto bewerken'.

Door de eerdere geruchten en deze beschrijving gaan we uit van dat deze variant binnenkort aangekondigd zal worden. Het lijkt wel waarschijnlijk dat er aanpassingen gedaan worden aan de camerasoftware, aangezien de tweede camera anders volledig onbenut blijft in deze Google Play Edition.

HTC One (M8)

HTC Livestream

De presentatie van het nieuwe HTC-toestel zal vanmiddag vanaf 16.00 plaatsvinden. Natuurlijk zijn we daar bij aanwezig, maar HTC zal ook een livestream opzetten voor de thuisblijvers. Ook hebben we weer een chatkanaal geopend om deze presentatie en alles omtrent HTC te bespreken.

Beschikbaarheid

Het toestel zal zeer waarschijnlijk niet bij ons Nederlanders en Belgen te koop zijn, ook al kunnen we sinds een weekje hardware kopen in de Google Play Store. Dit is beperkt tot enkele Nexus-apparaten zoals de Nexus 5 en de Nexus 7, evenals de Google Chromecast.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk