HTC Sense krijgt advertenties in nieuwsfeed

HTC Sense krijgt advertenties in nieuwsfeed

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Sense is de schil van HTC die over Android heen ligt en waarbij icoontjes, instellingenmenu's en allerlei andere dingen aangepast zijn. BlinkFeed is één van de aanpassingen en is een nieuwsfeed waarmee je nieuws kunt lezen van allerlei bronnen. Naar het nu lijkt gaat HTC daarin gesponsorde advertenties laten zien, maar wanneer dat moet gaan gebeuren is nog onbekend.

HTC Sense

De schil die HTC over Android heeft heengelegd heet Sense en past van alles aan Android aan. Zo worden er verschillende applicaties meegeleverd, zijn icoontjes anders, maar ook instellingen van menu's en het gehele uiterlijk van je Androiddevice. De bekende Twitteraar @Upleaks heeft nu laten weten dat HTC komt met gesponsorde advertenties, waarbij hij ook twee screenshots heeft geplaatst van BlinkFeed.

BlinkFeed is de nieuwsfeed-widget van HTC, waarin je zelf bronnen toe kan voegen zoals verschillende nieuwssites of social media feeds en waarbij het nieuws op een magazine-achtige manier wordt weergegeven. Volgens de Twitteraar komen er twee opties voor HTC om geld te verdienen. Zo kunnen ontwikkelaars ruimte inkopen om hun applicatie of game te laten tonen in BlinkFeed. Ook zal HTC hun eigen producten gaan tonen, zoals de HTC Re, waarna je die gelijk kunt aanschaffen.

HTC Sense
Details over in welke landen dit gaat uitrollen en op welke termijn noemde de persoon achter het Twitteraccount nog niet. Het zal allemaal te maken hebben met het verdienen van geld, wat HTC de laatste tijd trouwens wel beter af gaat dan een jaar geleden.

Bron: Twitter 1 en 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk