Hou je van eenhoorns? Check dan deze easter egg in de Play Store

Hou je van eenhoorns? Check dan deze easter egg in de Play Store

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Easter eggs Play Store

Een easter egg is een verborgen functie in een dienst of applicatie die vaak niets toe zal voegen aan het gebruik, maar vooral 'leuk' bedoeld is. Ook in verschillende Google-diensten zijn easter eggs te vinden, zo ook in de Play Store.

Ga naar play.google.com, klik met de muis in het zoekvak en druk vervolgens op enter. Er zou in principe dan een 'lege zoekopdracht' gedaan moeten worden, maar niets lijkt minder waar. Door deze zoekopdracht uit te voeren, zie je alle resultaten waar het woord 'unicorn' (eenhoorn) in voorkomt. Dit zijn zowel apps, games maar ook boeken. Deze easter egg werkt alleen in de webversie van de Google Play Store, maar zou via deze link ook in de browser van je smartphone te openen moeten zijn.

Nog meer easter eggs?

Ben je op zoek naar meer easter eggs van Google, check dan deze 'Konami Code' dan in Play Games, of probeer eens op je Androidtoestel een aantal keren op het softwareversie nummer te tikken, kijk wat er dan gaat gebeuren. Zoek je nog meer Google easter eggs? Kijk dan eens op deze Wikipedia-pagina.

Wij danken Patrick voor deze waardevolle tip!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk