Honor-webshop opent met 300 euro korting op de Honor View 20

Honor-webshop opent met 300 euro korting op de Honor View 20

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor-webshop

Het Chinese Honor wil zijn nieuwe webshop - waar Androidworld als eerste over schreef - in de verf zetten en daarom komt het met kortingen. Dat blijkt uit een persbericht aan onze redactie. Wie zich inschrijft in de nieuwsbrief van de shop krijgt daarmee een coupon die recht geeft op 300 euro korting op bij de aankoop van de Honor View 20. Dat is het Honor-vlaggenschip dat het bedrijf dit voorjaar lanceerde. Je leest meer over deze telefoon in onze review.

Verder meldt Honor dat klanten 10 euro korting krijgen op alle telefoons - met uitzondering van de Honor View 20 - en 34 procent korting op alle accessoires. De uitzondering van die laatste korting is de Honor Band 5 die vanaf vandaag enkel verkrijgbaar is in de winkel van Honor. de fitnesstracker zal te koop zijn voor 29,99 euro.

Productafbeeldingen van de Honor Band 5

De Honor Band 5

Honor 20 verloten

Iedere dag houdt het smartphonemerk naar eigen zeggen een 'flash sale' om 12:00 uur, waarbij je een coupon kan bemachtigen om een accessoire voor 1 euro aan te kunnen schaffen. Dagelijks worden zo vijf coupons verdeeld.

De acties die nu starten met de opening van de webshop zijn geldig tot en met 26 september. Gedurende de actieperiode zal Honor ook onder alle inschrijvingen van de nieuwsbrief een Honor View 20-vlaggenschip verloten. De webshop zou vanaf vandaag beschikbaar zijn voor een beperkte groep mensen, maar daarna zal iedereen hem kunnen bezoeken.

Honor-webshop opent met 300 euro korting op de Honor View 20

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk