'Honor View 30 krijgt pilvormige scherminkeping met twee selfiecamera's'

'Honor View 30 krijgt pilvormige scherminkeping met twee selfiecamera's'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor View 30

De Huawei Mate 30 Pro en de Mate 30 zijn de eerste telefoons die de eigen Kirin 990-chipset gebruiken. Traditioneel volgt niet veel later de Honor View-reeks, of de Honor V-serie zoals ze in China bekend is. Op het Chinese sociale netwerk Weibo is alvast de Honor V30 gelekt, en we krijgen het scherm van de telefoon te zien. Het paneel van de Honor View 30 is dit keer uitgerust met een pilvormige inkeping met twee camera's die sterk doet denken aan de Samsung Galaxy S10 Plus.

Anders dan bij Samsung kiest Honor er opnieuw voor om een inkeping aan de linkerkant te plaatsen zoals we gewend zijn van de Honor View 20 en de Honor 20-reeks. Het is op dit moment nog niet duidelijk of Honor dit keer voor een AMOLED, maar wel wordt er volgens de geruchten verwacht dat het bedrijf dit keer een vingerafdrukscanner onder het scherm zou plaatsen. Eerder plaatste het smartphonemerk de scanner onder achterkant voor de View 20, en vervolgens aan de zijkant voor de Honor 20-reeks.

Gelekte afbeelding Honor View 30

De gelekte afbeelding van de vermeende Honor View 30

Uit de geruchten blijkt dat Honor twee varianten van zijn vlaggenschip zal lanceren: één met een geïntegreerde 5G-modem in de Kirin 990 en een 4G-versie. Overige specificaties van de telefoon zijn nog niet bekend, maar we verwachten de komende weken en maanden nog meer geruchten te zien.

Beschikbaarheid

Honor lanceerde de View 20 vorig jaar op 20 januari, maar de Chinese variant, de V20, werd in december 2018 al getoond. Mogelijk hoeven we dus niet tot volgend jaar te wachten om meer over de View 30 te horen.

Foto's van de Honor View 20 genomen aan het water in Haarlem

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk