Honor zoekt personeel in Nederland, ondersteunt geen oude telefoons

Honor zoekt personeel in Nederland, ondersteunt geen oude telefoons

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor gaat weer telefoons uitbrengen, en het richt daarbij zijn pijlen ook op de Europese markt. Het merk start een tweede leven, maar zal niet verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van zijn oudere toestellen. Dat blijft een zaak voor Huawei. Honor gaat alvast op zoek naar personeel in Nederland.

De terugkeer van Honor

Honor lanceerde deze maand zijn Honor 50-reeks, en die bestaat uit de Honor 50, Honor 50 Pro en Honor 50 SE. Eerst komen ze in China uit, maar later moeten de budgetvlaggenschepen ook bij ons op de markt verschijnen. Op dit moment is Honor alweer actief in Noord-Europa, maar de Androidworld-redactie heeft nog geen weet van een vertegenwoordiging in Nederland of België. Al verklapt onderstaande LinkedIn-vacature die we kon vinden, wel alvast dat Honor personeel in Nederland zoekt.

Vacature van Honor in Nederland

Vacature van Honor in Nederland

Het Finse SuomiMobiili sprak alvast met de lokale marketingmanager van Honor in dat land. Het merk brengt zo meer duidelijkheid omtrent ondersteuning van oudere toestellen. Alle Honor-telefoons die voor 1 april 2021 zijn uitgebracht krijgen in principe software-updates en ondersteuning van Huawei, maar het merk zal wel openstaan voor vragen van gebruikers.

De Honor 50

De Honor 50

Wat met de oude telefoons?

"Als een klant contact met ons opneemt, dan zullen we hem altijd proberen te helpen alvorens we hem doorverwijzen naar de Huawei-klantendienst", aldus Suvi Surenkin, marketing director voor Honor in Finland en de Baltische staten. "We blijven [klanten, nvdr.] helpen met problemen die met de telefoons te maken hebben, en we krijgen nu al veel van zo'n vragen via sociale media bijvoorbeeld. We willen zowel oude als nieuwe Honor-klanten zo goed mogelijk verder helpen."

Surenkin stelt dat Honor-telefoons bij Huawei op dezelfde mate van ondersteuning kunnen rekenen als Huawei-telefoons. De Honor 20, Honor 20 Pro en Honor View 20 ontvangen nog altijd maandelijkse beveiligingsupdates, terwijl de andere toestellen van het merk updates per kwartaal krijgen en dat tot minstens twee jaar na de release.

De Honor 9X

De Honor 9X

Tweede leven

In november van 2020 raakte bekend dat Huawei zijn Honor-merk verkocht heeft onder druk van Amerikaanse sancties. Het merk is sindsdien in handen van een Chinees bedrijf genaamd 'Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd'.

Gerelateerde artikelen

In feite gaat het om een joint venture die in handen is van 30 medewerkers en distributeurs van Honor. Er werken wereldwijd 8000 mensen voor het bedrijf. Kijk jij uit naar de terugkeer van Honor in Nederland en België? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk