Honor lanceert 'Gaming+'-update voor de Honor View 20

Honor lanceert 'Gaming+'-update voor de Honor View 20

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor View 20 'Gaming+'-update

De Honor View 20 werd vanaf het begin al door het dochtermerk van Huawei naar voren geschoven als een telefoon gemaakt voor gamers en jongeren. Enerzijds heb je de Time of Flight (ToF)-camera aan de achterkant waarmee je allerlei games kan spelen waarbij je bewegingen worden gevolgd. Daarnaast werkte Honor ook samen met Fortnite-ontwikkelaar Epic Games om een exclusieve skin te onthullen die View 20-gebruikers krijgen.

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft het merk nu een update aangekondigd om het gaming-aspect nog wat meer in de verf te zetten. Zo heeft Honor de GPU - vergelijkbaar met de grafische kaart van een pc - verder geoptimaliseerd voor gaming en door middel van kunstmatige intelligentie (AI) kan de GPU nu slimme voorspellingen doen over dataloads en ook de gegevensoverdracht tussen CPU en GPU wordt versneld.

Foto's van de Honor View 20 genomen aan het water in Haarlem

Gaming-telefoon

Voorspellingen worden volgens Honor gedaan door het patroon van de framerate (fps) te analyseren samen met de touchscreen inputs om zo haperingen te voorkomen. Tegelijk wordt ook het stroomverbruik van de Kirin 980-chipset vermindert en de beeldkwaliteit verbetert met een breder kleurenpalet en een hogere helderheid en contrast.

Honor lanceert 'Gaming+'-update voor de Honor View 20

Honor wil de kers op de taart zetten door de exclusieve Fortnite-skin vanaf nu beschikbaar te maken voor View 20-gebruikers. Je kan hem via deze link claimen. Meer informatie volgt nog op de sociale mediakanalen van Honor. Het merk heeft ook aangekondigd dat het met meer derde partijen gaat samenwerken om een platform van toepassingen te creëren die met de ToF 3D Camera werken.

Als laatste onthulde Honor nog een speciale variant van de Honor 8X, de kleur Phantom Blue, als een knipoog naar de kleuren in het nieuwe Honor-logo.

Honor 8X in de kleur Phantom Blue

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk