Honor 20 Pro krijgt nieuwe Icelandic Frost-kleur en Magic UI 3-bèta

Honor 20 Pro krijgt nieuwe Icelandic Frost-kleur en Magic UI 3-bèta

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor 20 Pro Icelandic Frost

De Honor 20 Pro is enkele maanden geleden aangekondigd en we konden hem hier alvast testen op Androidworld, maar het bedrijf maakt op de IFA-beurs in Berlijn aan dat vanaf nu ook de nieuwe Icelandic Frost-kleur beschikbaar is. Honor gebruikt opnieuw zijn zogenaamde holografisch design op de glazen achterkant, en de nieuwe kleur zou geïnspireerd zijn door het IJslandse Jökulsárlón gletsjermeer.

Icelandic Frost-kleur

Magic UI 3

Honor lanceert ook de bèta voor de Honor 20 Pro van zijn Magic UI 3 die gebaseerd is op EMUI 10 van Huawei. De gebruikersinterface van de telefoons krijgt een nieuw uiterlijk. Het Chinese merk introduceert met de bèta voor de Honor 20 Pro ook een nieuwe camerafunctie waarbij de iso-waarden van de camera op een meer optimale manier worden aangepast op basis van de belichting in je omgeving. In het vierde kwartaal zou vervolgens de stabiele versie van de Magic UI 3-software beschikbaar zijn

In dit artikel lees je meer over EMUI 10 en welke Huawei- en Honor-telefoons de update krijgen. Wat denk jij van de nieuwe kleur van de Honor 20 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk