'OnePlus 7 hoesjes bevestigen uitschuifbare camera'

'OnePlus 7 hoesjes bevestigen uitschuifbare camera'

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

OnePlus 7 cover

De betreffende covers van de komende smartphone bevestigen verschillende details die we in het verleden ook al verwachtten te zien bij het toestel. Om te beginnen zien we een vrij groot gat bovenop de rand van de hoes, welke zich op de plek van de uitschuifbare selfie-camera bevindt. Wat opvallender is, is de cirkelvormige uitsparing aan de linkerkant van het selfie-camera-gat. De opening lijkt groot genoeg te zijn voor een 3,5 mm audio-kabel, wat betekent dat OnePlus toch nog niet klaar is om de gebruikelijke audio-ingang definitief te dumpen.

Aan de achterkant zien we een tamelijk langgerekte verticale camera-opstelling, welke bevestigt dat de OnePlus 7 zal worden geleverd met drie verschillende lenzen op de achterzijde. De rest van het ontwerp van de telefoon lijkt vrij standaard met de volumeknoppen aan de linkerkant en de aan/uitknop samen met de schuifregelaar voor notificaties aan de rechterkant. Bekijk hieronder de OnePlus 7-covers die we hebben gevonden op 91Mobiles.

OnePlus 7 Case

OnePlus 7 specificaties

De geruchten die tot nog toe het meest plausibel lijken, suggereren dat de OnePlus 7 een 6,5 inch scherm met Full HD + resolutie bevat met bovenaan een uitschuifbare camera, wat ervoor zorgt dat hij een goede screen-to-body-verhouding zal hebben. We kunnen daarnaast verwachten dat het volgende vlaggenschip van OnePlus wordt aangedreven door de nieuwste vlaggenschipprocessor van Qualcomm, wat dus de Snapdragon 855 zal zijn.

Geruchten hebben ook gesuggereerd dat het aanstaande OnePlus-apparaat zal worden aangedreven door een grote 4,150 mAh-batterij met ondersteuning voor de volgende generatie Warp Charge-technologie. Verder lijkt het onbetwistbaar dat de OnePlus 7 uit de doos zal draaien op het op Android 9 Pie-gebaseerde Oxygen-besturingssysteem.

OnePlus 7 Case

Omdat nieuwe OnePlus-telefoons het design volgen van voorgaande OPPO-toestel, zou de OPPO F11 Pro ook wel eens een goede indicatie zijn van het uiterlijk van de volgende smartphone van OnePlus. Kijken jullie uit naar de OnePlus 7? Laat het in de reacties weten.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk