Eerste hoesjes OnePlus 2 verschijnen op accessoire-website

Eerste hoesjes OnePlus 2 verschijnen op accessoire-website

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

OnePlus 2

Alles over de OnePlus 2 vind je op de toestelpagina van de aankomende smartphone die zal beschikken over high-end hardware en eind juli officieel gepresenteerd zal gaan worden. Dit keer dan ook geen informatie over hardware, nieuwe specificaties, geruchten of verschenen foto's, maar over een website-sectie van accessoire-maker Orzly, waarop al allerlei hoesjes voor de OnePlus 2 te zien zijn.

Hoesjes

Op de website zien we verschillende hoesjes en bumpers voor de aankomende OnePlus 2, waarvan er heel veel een grote opening hebben aan de achterkant. Dat zien we vaker bij hoesjes, aangezien de camera van een smartphone zodoende niet bedekt is, maar de opening die we hier zien is wel heel groot. Dat heeft vast en zeker te maken met de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner die aanwezig zal zijn op het toestel en de opening bij deze cases lijkt redelijk overeen te komen met eerder gelekte foto's van het toestel.

Bron: Orzly via PhoneArena0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk