'High-end phablet LG wordt uitgerust met dual-camera'

'High-end phablet LG wordt uitgerust met dual-camera'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Vierde kwartaal

Hoe het LG-toestel gaat heten dat we in het laatste kwartaal van 2015 zullen gaan zien is nog onbekend, maar dat die er gaat komen is zeker. In eerdere geruchten werd een 6 inch scherm genoemd, 4GB werkgeheugen en een Snapdragon 820-chipset, maar deze specs worden nu weer tegengesproken. De schermdiagonaal zou iets kleiner worden en 5,8 inch bedragen, maar de resolutie van 2560x1440 pixels zou wel gebruikt blijven worden. Een Snapdragon 820-chipset hoeven we ook niet te verwachten, want die maakt zijn debuut pas in 2016, dus een Snapdragon 810 lijkt de gebruikte chipset te worden.

Dat LG de strijd aan wil gaan met de Samsung Galaxy S6 Edge+, Note 5 en de aankomende iPhone 6S-reeks is iets wat zeker is, maar tegenwoordig is het lastig om nog met iets unieks te komen. De S6 Edge+ heeft twee afgeronde schermranden en de Note 5 wordt uitgeleverd met een stylus. Of LG ook gaat komen met zo'n feature is onbekend, maar het bedrijf heeft eerder wel enkele Edge-handelsmerken laten vastleggen.

Twee camera's op de achterkant

Nu gaan echter ook de geruchten dat LG dit aankomende toestel wil uitrusten met een dualcamera set-up, zodat er twee camera's aanwezig zijn op de achterkant. Er zijn inmiddels enkele toestellen op de markt die dit ook hebben en waarmee bijvoorbeeld foto's zijn te maken met 3D-effect of die er beter uitzien, omdat het gebruik van twee afzonderlijke sensors kan leiden tot betere resultaten.

Bron: iNews via GforGames

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk