Hier vind je de verborgen easter egg in de Albert Heijn-app

Hier vind je de verborgen easter egg in de Albert Heijn-app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Boodschappen doen is voor de meesten een moetje. Albert Heijn wil het daarom voor zijn klanten zo prettig mogelijk maken. Met zelfscannen én Super Mario.

Albert Heijn easter egg

Loop je wel eens verdwaasd in de Albert Heijn rond je boodschappen te scannen met de Albert Heijn-app? Dat kan veel leuker moet de supermarkt gedacht hebben. De makers van de app hebben namelijk een coole easter egg in de app verborgen en het is Tiktokker Celeste die ons erop wijst. Ze krijgt namelijk, telkens als ze een product in de winkel scant, een leuk Super Mario-deuntje te horen. Die geluidjes hoor je ook bij andere acties in de app, bijvoorbeeld als je het aantal producten aanpast.

Gerelateerde artikelen

Stappenplan: vind de easter egg in de Albert Heijn-app

De easter egg werkt alleen als je in een Albert Heijn-filiaal bent en verbonden bent met het wifinetwerk daar. Alleen dan kan je namelijk de zelfscanner in de app activeren om met je telefoon je boodschappen te scannen.

  1. Open de Albert Heijn-app
  2. Tik rechts bovenin op het scanner-icoontje
  3. Selecteer Zelfscannen in de winkel
  4. Tik 7 of 8 keer snel op het woord Zelfscannen bovenin totdat het lettertype verandert
  5. Klaar en scannen maar!

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt

Met de app van Albert Heijn kun je eenvoudig je boodschappen plannen en eventueel thuislaten bezorgen. Ook is er een scanmogelijkheid ingebouwd om producten te scann ..

Easter egg in andere apps

Elke Androidversie wordt traditiegetrouw met een easter egg geleverd en soms zelfs met een verborgen game. Ook bedrijven hebben deze trend overgenomen en stoppen stiekem 'grapjes' in hun apps. Zo zet PostNL ieder jaar rond de feestdagen zijn pakket-game in de app. Even je telefoon schudden terwijl je de PostNL-app geopend hebt. Vervolgens zie je een PostNL-busje onderin het scherm voorbij rijden. Tik op het busje en de game wordt gestart.

Ook meubelmaker IKEA heeft een tijdje terug een easter egg in zijn Ikea Place-app verborgen. Met deze app kun je je huis inrichten met IKEA-meubilair met behulp van augmented reality. Je kan zo meubels al een 3D-object in je woonkamer plaatsen. De easter egg in deze app lijkt geïnspireerd te zijn op de magische kleerkast waarmee je op een magische plek in Narnia belandt. Een aantal keren tikken op de plusknop opende de 'magische' kledingkast in de app waarmee je naar de diepe krochten van het IKEA-magazijn kunt afreizen.

Welke easter eggs heb jij gevonden in apps? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk