Google Pixel 6 (Pro) lancering: volg hier de livestream

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vandaag is het zover, Google lanceert de nieuwe Pixel 6-serie. Je kan de lancering via een livestream volgen en daarvoor hoef je alleen dit artikel om 19.00 uur te openen.

Google Pixel 6 specificaties

Voor het eerst heeft Google ontzettend veel details van zijn Pixel-telefoons van tevoren vrijgegeven. Tezamen met de vele geruchten hebben de nieuwe Google Pixel 6 en Google Pixel 6 Pro voor ons niet veel geheimen meer. Desalniettemin kijken we reikhalzend uit naar de nieuwe smartphones, omdat ze van Google zijn en:

Gerelateerde artikelen

De Pixel 6 Pro krijgt verder volgens geruchten een 6,71 inch AMOLED-scherm, terwijl de gewone Pixel 6 een kleiner 6,4 inch scherm heeft. Een ander verschil tussen de toestellen zit hem in de camera. De gewone Pixel 6 heeft een 50 MP hoofdcamera en een 12 MP groothoeksensor.

Google Pixel 6 (Pro) lancering: volg hier de livestream

Google Pixel 6 prijzen en beschikbaarheid

Google heeft helaas geen speciale plannen om de beschikbaarheid van de smartphones naar meer landen uit te blijven. De nieuwe Pixel-telefoons zullen slechts in deze acht landen te koop zijn. Een tripje naar Duitsland zit er dus weer aan te komen. Waarschijnlijk zullen we bij de kassa 649 euro voor de Pixel 6 en 899 euro voor de Pixel 6 Pro moeten neerleggen.

Google Pixel 6 livestream

Hieronder vind je de livestream om 19:00 uur van start zal gaan. Ga je de lancering samen met ons volgen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk