Heeft Samsung net de Galaxy S21 FE laten zien op Instagram?

Heeft Samsung net de Galaxy S21 FE laten zien op Instagram?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Galaxy S21 FE hoeven we helaas niet op Unpacked aankomende woensdag te verwachten, maar vermoedelijk laat de telefoon niet lang meer op zich wachten. Samsung lijkt de S21 FE nu zelf op Instagram te lekken.

Galaxy S21 FE op Instagram

Het Unpacked-evenement op 11 augustus zal geheel in het teken staan van foldables: de lancering van de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3. De S21 FE zal moeten wijken naar een lancering in het najaar, vermoedelijk pas in het vierde kwartaal van 2021. Volgens geruchten zou de telefoon ten gevolge van de wereldwijde chiptekorten verplaatst worden van deze zomer naar het najaar.

Er duiken de laatste tijd wel wat details over de opvolger van de populaire Galaxy S20 FE op, maar nu is het Samsung zelf dat een plaatje op Instagram zet met de vermoedelijke S21 Fan Edition. Die afbeelding zie je hieronder.

Heeft Samsung net de Galaxy S21 FE laten zien op Instagram?

De Instagram-opname lijkt in ieder geval behoorlijk op de gelekte afbeeldingen. Op deze afbeeldingen was namelijk te zien dat de S21 FE vermoedelijk voor de achterzijde en de cameramodule dezelfde afwerking krijgt. Bij de Galaxy S21-serie is dit niet het geval.

We kunnen echter nog niet uitsluiten dat dit toestel een Galaxy S21 of S21 Plus is in een andere kleur. Dus we raden je aan om deze afbeelding voorlopig met een korreltje zout te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S21 FE? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk