Heb je een Pixel Watch? Pas op met je achterkant

Heb je een Pixel Watch? Pas op met je achterkant

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Pixel Watch is een mooi apparaat, maar hij komt ook met de nodige problemen. Een nieuw probleem dat de kop opsteekt is dat de achterkant eraf valt. Diverse eigenaren van zo’n slim horloge van Google hebben al geklaagd en online foto’s gedeeld van hun uit elkaar vallende gadget.

Problemen met Pixel Watch

Android Police schrijft dat meerdere eigenaren van een Pixel Watch merken dat het paneel aan de achterkant van het horloge, dus dat tegen je huid aan ligt, eraf valt. Er lijkt niet echt een reden voor te zijn. In eerste instantie leek het maar een klein probleem, maar nu blijkt dat steeds meer mensen erover klagen sinds een maand of twee. Kortom: het kan zomaar zijn dat dit een probleem is bij heel veel Pixel-horloges. Kijk op Reddit naar de foto's (en zie de tweet hieronder):

Zou het bij alle Pixel Watches gebeuren na een half jaar? Zo’n vaart zal het hopelijk niet lopen, maar als je er eentje hebt, is het wel de moeite om hier goed op te letten. Over het algemeen zal je waarschijnlijk wel merken dat je achterpaneel eraf valt, maar nu kun je er toch net even wat alerter op zijn. Zeker als je hem in combinatie met een magnetische oplaaddock gebruikt, want daarbij trek je hem natuurlijk ook nog van iets magnetisch af waardoor je eerder kans loopt dat je achterkant blijft zitten.

Gerelateerde artikelen

Even lijmen

Waarschijnlijk is de lijm die is gebruikt om het paneel aan de rest van de gadget te bevestigen toch niet zo langdurig plakkend als werd gedacht. Het valt gelukkig nog onder de garantie bij Google, dus je zou het als het goed is zonder al te veel problemen kunnen laten oplossen. Alleen ben je dan dus wel even je stappenteller, renmaatje en tijdverteller kwijt voor de reparatie.

Heb jij een Pixel Watch en ben jij dit euvel al tegengekomen? Laat het nu achter in de reacties.

Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk