Happy Halloween: Google brengt geliefde doodle-game terug

Happy Halloween: Google brengt geliefde doodle-game terug

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Staat jouw tijdlijn ook vol met mensen die Halloween vieren? In Nederland is het hele ‘trick or treat’-kinderfeest nog niet doorgebroken, maar er zijn volop feestjes te vieren waar groot en klein als griezels verkleed rondlopen. Google doet ook mee met de Halloween-gekte (die natuurlijk in de Verenigde Staten heel groot is) en brengt een heel geliefde doodle terug: The Great Ghoul Duel (het grote spookduel).

Halloween op Google

Google heeft allerlei verschillende griezelgames gemaakt voor Halloween, maar besluit dit keer in de doodle (het titelplaatje van Google als je naar Google.nl surft) te kiezen voor veel paars en veel spookjes. Klik je erop, dan kom je uit bij een spel dat we al eerder hebben gezien bij Halloween, namelijk in 2018, maar nu een uitgebreidere versie.

In The Great Ghoul Duel 2 moet je verschillende vormen tekenen om spoken te verslaan. Het is een online multiplayerspel waarbij twee teams het tegen elkaar moeten opnemen. Je moet daarbij vlammetjes verdienen en ze terugbrengen naar je thuisbasis. Je moet daarbij zorgen dat je niet te veel vlammen meeneemt, want je krijgt een steeds langere rij vlammetjes achter je aan en dat maakt het makkelijker voor de tegenpartij om ze te stelen. Echter heeft het ook wel weer zijn voordelen: je krijgt er namelijk wel speciale power-ups door, als je een beetje risico durft te nemen.

Gerelateerde artikelen

The Great Ghoul Duel 2

Daar is overigens wel wat tegen te doen, namelijk de onoverwinnelijkheidspompoen inzetten. Die zorgt dat je anderen wel kunt verslaan zonder dat je vlammetjes in gevaar zijn. Daarnaast is het spel ook uitgebreid met nieuwe achievements in de vorm van hoedjes die je je poppetje op kunt zetten. Het spelletje zal de komende dagen nog wel op Google.nl te zien zijn, maar mocht je hem op een gegeven moment missen, dan kun je altijd naar de Doodle archive om er alsnog voor te gaan. Je speelt dan waarschijnlijk wel tegen bots, als er niet genoeg spelers aanwezig zijn. Je kunt ook een linkje maken en naar je vrienden sturen, mocht je ze zo gek kunnen krijgen om met je mee te griezelen.

Wat vind jij van deze game? Speel je hem, of had je liever een ander spelletje als Halloween-doodle zien terugkomen? Laat het nu achter in de reacties.

Happy Halloween: Google brengt geliefde doodle-game terug

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk