Grote storing bij T-Mobile, Tele 2, BEN en Simpel

Grote storing bij T-Mobile, Tele 2, BEN en Simpel

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op dit moment is er een technische storing aan de gang bij T-Mobile en bij andere operators die het netwerk van de provider gebruiken. Er stromen duizenden meldingen binnen van mensen die niet kunnen bellen, sms'en of surfen op hun telefoon.

T-Mobile-storing

Klanten van T-Mobile kunnen zich op het moment van schrijven aan een storing verwachten, dat blijkt uit duizenden meldingen die binnenkomen op Allestoringen. Je kan daar ook zien dat de providers BEN, Tele 2 en Simpel zijn getroffen met technische problemen.

Momenteel heeft het T-Mobile webcare-account op Twitter nog niets bekend gemaakt over de storing. Wel reageerde het account op de reactie van een klant en zo komen we te weten dat er volop aan een oplossing word gewerkt. Er is ook op dit moment niets te lezen op het Facebook-account van de provider.

Heb jij last van de storing?

In oktober was er ook al een storing bij KPN en in einde van 2021 waren er dan weer geregeld problemen bij Vodafone. Toen zijn er drie momenten van storing geweest in slechts twee weken tijd.

Het is niet bekend hoe lang het zal duren alvorens T-Mobile de dienstverlening kan hervatten. Een storing duurt meestal enkele minuten, maar soms neemt het ook uren in beslag. Laat ons weten in onderstaande pol: ervaar jij momenteel technische problemen met T-Mobile?

Heb jij last van storing bij T-Mobile

Gerelateerde artikelen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over technische storingen? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk