Komt er een gouden OnePlus 5 aan?

Komt er een gouden OnePlus 5 aan?

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Kleuren OnePlus 5 

De OnePlus 5 is op dit moment in twee kleuren te krijgen: Slate Grey voor de versie met 64GB intern geheugen en 6GB werkgeheugen, en de versie met 8GB werkgeheugen en 128 GB intern geheugen is in de kleur Midnight Black gegoten. Deze mat-zwarte kleur wordt in drie lagen aangebracht om vingerafdrukken tot een minimum te beperken.

Het maken van de Midnight Black editie is een lastig proces. OnePlus heeft aangegeven bij de OnePlus 3T in Midnight Black dat van de 1000 exemplaren slechts 400 door de kwaliteitscontrole heen komen. Geen wonder dat OnePlus dus een andere grijze versie in productie heeft, genaamd Slate Grey. Deze kleur is donkergrijs, en heeft zoals je kan zien ook een donkere uitstraling.

Maar wat als je een lichtere versie wilt? OnePlus had hier bij de OnePlus 3 en 3T nog een oplossing voor met een gouden variant genaamd Soft Gold, met een witte voorkant. Deze gouden versie werd ook later geïntroduceerd dan de reguliere OnePlus 3.

Komt er een gouden OnePlus 5 aan?

Het lijkt erop dat OnePlus deze mensen tegemoet wil komen met een gouden versie van de OnePlus 5. Bij de Chinese autoriteit TEENA is een aanvraag binnengekomen voor een gouden OnePlus 5, wat erop duidt dat er binnenkort een nieuwe kleur bij de huidige twee kan worden toegevoegd.

Wij hebben de Midnight Black versie om te testen, waarover je hier onze eerste indrukken kan lezen. De OnePlus 5 wordt vooral door OnePlus gepromoot om zijn dubbele camera en het bijhorende bokeh-effect, net als het hebben van 8GB werkgeheugen nieuw is voor OnePlus. Het toestel beschikt over een Snapdragon 835, 3300 mAh accu, en is slechts 7.2 millimeter in dikte. In dit artikel lees je alles over de OnePlus 5 en de nieuwe features.

OnePlus 5 prijs en beschikbaarheid

De Slate Grey versie gaat voor 499 euro over de toonbank, terwijl de Midnight Black 559 euro moet gaan opleveren. Het toestel is vanaf 27 juni te bestellen op de website van OnePlus, maar het loont dus even te wachten als je een oogje hebt op de gouden kleur. Zodra er meer nieuws bekend is, brengen we je hiervan op de hoogte.

Via: GSMArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk