Dit is het nieuwe transparante Google Assistent-uiterlijk

Dit is het nieuwe transparante Google Assistent-uiterlijk

Google Pixel 4 Assistent

Google Assistent krijgt met de Pixel 4 een heel nieuw jasje. XDA Developers vond het nieuwe ontwerp in een demofilmpje in de nieuwe Pixel Tips-app waarin getoond wordt hoe de Assistent werkt. Het is niet de eerste keer dat we de Assistent zien in een transparant thema met felgekleurde balk onderaan, want eerder dit jaar heeft Google het ontwerp al getest. Nu blijkt dus dat we een heel nieuw design te zien gaan krijgen met de Pixel 4 en de Pixel 4 XL.

In het nieuwe uiterlijk vinden we niet langer suggesties waarop je kan tikken om meteen een vraag te stellen aan de Assistent. De knoppen onderaan zijn wel nog steeds aanwezig. Het nieuwe jasje maakt deel uit van de nieuwe generatie Google Assistent die sneller werkt en met krachtigere functies komt. Google is erin geslaagd om 100 GB aan gegevens voor spraakherkenning te herleiden naar minder dan een halve gigabyte. Verder zou hij volgens Google 10 keer sneller werken dan voordien, en hij komt met 'Verder praten'-functie op je telefoon. Het bedrijf onthulde de nieuwe Google Assistent voor het eerst op zijn Google I/0-evenement in mei 2019. We verwachten dat de functie eerst exclusief voor de nieuwe Pixel-telefoons zal beschikbaar zijn.

Gezichtsherkenning

Naast het nieuwe uiterlijk krijgen we ook een beeld te zien voor de nieuwe interface voor gezichtsherkenning. In een filmpje zien we hoe een app wordt gekocht en gezichtsherkenning wordt gebruikt om de betaling te autoriseren. In de Google Assistent verschijnt vervolgens de interface om die gezichtsherkenning te doen werken. We kregen de gezichtsherkenning onlangs voor het eerst te zien.

Lees meer over:
Google Pixel 4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties