Google vraagt Pixel Watch 2-eigenaren welke batterijduur ze willen

Google vraagt Pixel Watch 2-eigenaren welke batterijduur ze willen

Laura Jenny

door Laura Jenny

Vraag je mij welke batterijduur ik verlang van een horloge, dan zou ik zeggen: een maand. Een keer in de maand even een uurtje opladen en je kunt weer een maand vooruit. Best billijk toch? Google wil graag weten wat Pixel Watch 2-eigenaren het liefst zien als accuduur en heeft daarom een enquête uitgestuurd.

Batterijduur Pixel Watch 2

Hoewel Google in zijn nieuwe horloge wat verbeteringen zou hebben doorgevoerd om te zorgen dat de batterijduur toch wat beter werd, is het verschil met de eerste Pixel Watch niet enorm. Jammer, want die is vrij kort. Het lijkt er nu op dat Google zich daar wel van bewust is: het heeft een enquête uitgestuurd naar eigenaren van Pixel Watch 2-horloges om op die manier meer informatie te vergaren over wat het publiek wil. Zo vraagt het onder andere hoe groot je de kans achter dat je Pixel Watch 2 aan zou raden aan vrienden en familie.

Ook wil het weten welke slimme horloges je al eerder hebt gehad en welke smartphone je gebruikt (al is het niet heel specifiek: Pixel, Samsung Galaxy, iPhone en ‘andere Android-telefoons’). Daarna gaat het echter al snel over naar de vragen over de batterijduur, zoals: “Als je kijkt naar je dagelijkse gebruik, vanaf het moment dat je je Pixel Watch 2 van de lader haalt tot het moment dat je hem weer aan de lader legt, hoe vaak heb je dan een volle dag batterijduur?” Ook wordt er gevraagd hoe het zit met je verwachting van hoe lang de batterij van het slimme horloge mee zou moeten gaan tot het volgende oplaadmoment.

Gerelateerde artikelen

Tevredenheid

Google stelt nu dat de batterijduur van zijn nieuwste, slimme horloge 24 uur zou moeten zijn als je het altijd-aanscherm aan hebt. Tot slot vraagt Google ook nog iets over hoe tevreden je bent met allerlei verschillende facetten: Quick view tiles, Fitbit-slaapmonitor, Google Assistent, de verschillende wijzerplaten, Fitbit-trainingservaring, Design / look & feel, Fitbit hartslagmeter, schermgrootte, interactie met notificaties, softwarestabiliteit, Fitbitapp-synchronisatie, batterijduur, hoe makkelijk de ingebruikname is, Google Wallet en scrollen met de kroon.

We kunnen niet heel veel zeggen op basis van dat Google vragen stelt, maar het moge wel duidelijk zijn dat er wel iets borrelt op het gebied van de batterijduur. We zijn benieuwd wat Google in gedachten heeft om die te verbeteren en welke andere conclusies het kan trekken op basis van deze enquête.

Hier kun je de Google Pixel Watch 2 kopen
Hier kun je de Google Pixel Watch 2 kopen
Hier kun je de Google Pixel Watch 2 kopen

Hier kun je de Google Pixel Watch 2 kopen

De Google Pixel Watch 2 is aangekondigd als de langverwachte opvolger van zijn voorganger, met beloftes van verbeteringen op meerdere fronten. Hoewel het design vrijwel identiek is aan dat van de eerste generatie Pixel Watch, zijn er enkele subtiele updates die het horloge een frisse uitstraling geven. De behuizing is nu gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waarmee Google zijn toewijding aan duurzaamheid benadrukt. Een opvallende verbetering is de grotere kroon, die nu handiger in gebruik zou moeten zijn. Dit is een welkome aanpassing voor gebruikers die de vorige versie als wat klein ervoeren. Maar wat nog belangrijker is, zijn de cruciale upgrades die zijn doorgevoerd om de tekortkomingen van de eerste Pixel Watch aan te pakken.

€ 398,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk