Google toont op Pixel previews van wie er voor je deur staat

Google toont op Pixel previews van wie er voor je deur staat

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Ring doet het al een hele tijd, maar Google introduceert nu ook de preview van wie er voor de deur staat op het vergrendelscherm. Op die manier hoef je alleen een blik op je vergrendelde scherm te werpen om een fotootje te zien gemaakt door je videodeurbel. De mogelijkheid is er voor Pixels die op Android 12 draaien.

Alvast zien wie voor de deur staat

Als je een videodeurbel hebt, dan is één van de grote voordelen dat je alvast kunt zien wie er voor je deur staat. In sommige gevallen kun je dan kiezen om helemaal niet open te doen of juist iets sneller te zijn mocht bijvoorbeeld de pakjesbezorger alweer snel weglopen.

Soms duurt het alleen even voordat je feed is geladen. Het is daarom erg handig dat het steeds vaker voorkomt dat je slimme camera en je telefoon en samen voor zorgen dat je een screenshot te zien krijgt van wie er voor de deur staat. Het heeft immers weinig zin om de live video te zien: een ‘foto’ is vaak voldoende om te zien met wie je te maken hebt.

Google toont op Pixel previews van wie er voor je deur staat

At a Glance

Google Pixel-telefoons die op Android 12 draaien krijgen deze optie nu ook. Het gaat om de widget ‘At a Glance, waarmee je als Pixel-eigenaar in één oogopslag informatie krijgt. Deze geeft in eerste instantie een tekstmelding dat er activiteit is op je Nest-camera, maar nu dus ook met een screenshot van wat er voor je deur gebeurt, zo schrijft AndroidPolice.

Sowieso krijgt At a Glance een nieuw instellingenmenu, waarin je bijvoorbeeld wordt herinnerd dat je de zaklampfunctie aan hebt staan of wat er gebeurt binnen Veiligheid & Noodgevallen. Het is echter nog niet mogelijk om hier al gebruik van te maken.

Gerelateerde artikelen

Heb jij een telefoon en een slimme camera die je previews bieden van wie er voor de deur staan en vind je dat dat een handige toevoeging is? Laat het nu achter onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk