Google Stadia aankondigingen: Cyberpunk 2077, Orcs Must Die 3 en meer titels

Google Stadia aankondigingen: Cyberpunk 2077, Orcs Must Die 3 en meer titels

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Stadia Connect

Op de tweede Stadia Connect heeft Google een reeks nieuwe aankondigingen gedaan voor zijn cloud-gaming-dienst. Stadia wil consoles en pc's overbodig maken en door games via je internetverbinding te streamen vanuit de datacenters van Google. Je leest alles over Google Stadia in dit artikel. Deze livestream draaide in de eerste plaats rond games, maar er werd ook alvast verwezen naar het succes van de Founder's Edition die in sommige landen al bijna zou zijn uitverkocht, aldus Google.

Cyberpunk 2077 en Orcs Must Die! 3

Eén van de grote titels die we kunnen verwachten is 'Cyberpunk 2077', dat is een science-fiction actiespel met een open wereld. De wereld bevat charismatische karakters en een spannend verhaal waarin je beland. Het spel werd gemaakt door de makers van de bekende Witcher-reeks, en we mogen de game volgend jaar in april verwachten in de Stadia-winkel.

Een andere nieuwe game is Kine, dat is een platformer-spel waarbij je creatieve oplossingen moet bedenken. Daarnaast is er ook 'Darksiders Genesis', dat is een third-person rpg-spel, en de nieuwe Orcs Must Die! 3. Die laatste laat je vechten tegen vlagen aan orcs die je overspoelen, en je gebruikt allerlei wapens en vallen om je gebied te beschermen. Alles draait om de juiste strategie en je kan ook samen met je vrienden spelen.

Google Stadia aankondigingen: Cyberpunk 2077, Orcs Must Die 3 en meer titels

De nieuwe Orcs must Die neemt het succesvolle concept van zijn voorgangers over, maar maakt alles groter met legers tot wel 500 orcs die je moet trotseren. De ontwikkelaars van de game benadrukken dat games bouwen voor Stadia eenvoudig is dankzij de kracht van Googles datacenters die voor veel grafische kracht zorgen.

Destroy all Humans en Superhot

Verder zal de oude bekende, actiegame 'Destroy all Humans' in een nieuwe remastered versie naar Stadia komen. Daarin is het de bedoeling om zoveel mogelijk schade te verrichten in een open wereld met tal van wapen waarmee je weerloze mensen de stuipen op het lijf jaagt met behulp van je aliens.

Verder zal Stadia ook het strategische spel 'Superhot' krijgen. Je wordt door een reeks gezichtloze belagers aangevallen, maar ze bewegen enkel zodra jij beweegt. Op die manier probeer je creatieve manieren en voorwerpen te gebruiken om het voordeel te krijgen in gevechten. Strategie is dus belangrijk, maar ook de uitvoering telt, waardoor het spel ook veel wegheeft van een actiegame of puzzelspel.

SuperHot

Raceauto's en tractors

Google toonde ook trailers van games die al eerder zijn bevestigd. Stadia krijgt bijvoorbeeld 'Mortal Kombat 11', een nieuwe game uit de bekende fighting-reeks. Een ander bloedstollend spel in een Aziatische setting is 'Samurai Showdown' waar je je tegenstanders met samuraizwaarden en andere puntige voorwerpen bestookt.

Mortal Kombat

Spanning zal ook te vinden zijn in Grid waar je met scheurende banden in dure auto's racet, maar zoek je misschien liever de rust op? In dat geval kan je je graanvelden zaaien met de knapste, maar minder snelle tractors in de simulatiegame 'Farming Simulator 19'. Google Stadia zal ook richting Tamriel trekken, dat is de wereld van The Elder Scrolls-reeks en de MMORPG 'The Elder Scrolls: Online'.

Ook die post-apocalyptische rpg, 'Borderlands 3' zal op de cloud-gamingdienst beschikbaar zijn, dat werd bevestigd tijdens deze Connect. We werden ook getrakteerd op de trailer van het nieuwe 'Watchdogs Legion' van Ubisoft, waarbij je een eigen team van criminelen samenstelt om je een weg doorheen gevaarlijke missies te banen. Je vindt hieronder een overzicht van alle nieuwe games die zijn aangekondigd.

Borderlands 3

Aangekondigde games

> Attack on Titan 2: Final Battle

> Borderlands 3

> Cyberpunk 2077

> Destroy all Humans (Resmastered)

> Kine

> Orcs Must Die! 3

> Superhot

> Superhot: Mind Control delete

> Watch Dogs Legion

> Windjammers 2

Eerder aangekondigde titels

Google Stadia aankondigingen: Cyberpunk 2077, Orcs Must Die 3 en meer titels

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk