Google Play laat je tijdelijk films huren voor 99 cent

Google Play laat je tijdelijk films huren voor 99 cent

Google Play Films

Google komt geregeld uit het niets met een leuke korting, en doet dat ook op deze tweede kerstdag. Je kan nu tijdelijk films huren aan een stevige korting, want films die oorspronkelijk 3,99 euro kostten om te bekijken, heb je nu al voor 99 eurocent. Heb je geen feestje op tweede kerstdag? Misschien is dit de ideale moment om eens door die filmbibliotheek van Google te bladeren.

De afgeprijsde selectie gaat van recente films als Lucy tot klassiekers als Whitney Houston in The Bodyguard. Het leuke is dat de films langer dan vandaag geldig zijn, namelijk tot 30 dagen na het huren. Je kan dus in een keer ook voor de volgende dagen je slag thuis halen. Als je een film gehuurd hebt en om 'afspelen' hebt getikt is hij nog 48 uur de jouwe. Films zijn telkens in de HD-resolutie, en de korting geldt enkel voor het huren van de films en niet het kopen.

play films

Play Films

Beschikbaarheid

Wil je ook eens een kijkje nemen naar wat Google te bieden heeft? Ga dan naar deze link in de Google Play Store, of kies vanuit de app voor het tabblad 'Films'. Daarna zie je staan: 'Deze huurfilms zijn afgeprijsd'. Laat ons weten als je een filmpje hebt uitgekozen of als je een goede tip hebt. Veel kijkplezier!

Google TV
Met Google Play Films, of Google Play Movies in het Engels, kun je films aanschaffen en bekijken op jouw Androidtoestel, maar ook op de desktop of met je Chromecast. ..

Meer info

Lees meer over:
Google Play Store

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties