Google Pixel Watch: dit zijn de nieuwste geruchten

Google Pixel Watch: dit zijn de nieuwste geruchten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Er zijn al ontzettend veel geruchten over de Google Pixel Watch opgedoken, maar er is vandaag nog meer informatie over de allereerste smartwatch van Google verschenen. Dit zijn de nieuwste geruchten.

Google Pixel Watch: wat zit er in de doos?

Een Taiwanese provider heeft tijdelijk de Pixel Watch van Google op zijn website laten zien. Snel erna werd het product weer weggehaald, maar de screenshots waren al gemaakt en gedeeld in dit Telegram-kanaal. Onderdelen van deze afbeeldingen waren al bekend, maar we zien ook wat nieuws.

Zo is er een 'wat zit er in de doos'-afbeelding die laat zien dat er grotere en kleinere bandjes in de doos van de Pixel Watch zitten. Dat kennen we van de Fitbit-wearables. Er is dus geen one-size-fits-all bandje waarmee Samsung en anderen hun horloges voorzien. De oplader is ook duidelijk te zien op de afbeelding. We zien de herkenbare ronde vorm inclusief een usb-c-aansluiting.

Google Pixel Watch: dit zijn de nieuwste geruchten

Google Pixel Watch: zo lang gaat de accu mee

De andere afbeeldingen laten zien hoe je de smartwatch moet pairen. We zien ook Fitbit-integratie en de SOS-app, en een afbeelding over de accuduur. De Pixel Watch zal volgens dit screenshot 24 uur meegaan.

Google Pixel Watch: nieuwe Wear OS-apps

Nog een andere afbeelding laat icoontjes van Gmail, Google Agenda, Maps, Wallet en Assistent zien. Tot nu toe heeft Google nog geen apps voor Gmail of Agenda voor Wear OS uitgebracht. Het lijkt er dus op dat er twee officiële Google-apps naar het smartwatchplatform komen. De ander drie apps zijn er al wel voor Wear OS.

Google Pixel Watch: dit zijn de nieuwste geruchten

Lancering Google Pixel Watch

Google zal de Pixel Watch samen met de Pixel 7-smartphones officieel op 6 oktober onthullen en de smartwatch zou in de Verenigde Staten 349 dollar gaan kosten. Bestellers van een Pixel 7, zouden een gratis Pixel Watch erbij krijgen.

Wat vind jij van de Pixel 7 (Pro) en de Pixel Watch? Deel je mening in de reacties onder artikel.

Via 9to5Google

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk