Google Pixel Watch laat je nu de tijd zien, zelfs als de accu leeg is

Google Pixel Watch laat je nu de tijd zien, zelfs als de accu leeg is

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Dankzij een software-update kun je nu op je Google Pixel Watch de tijd zien, zelfs als de batterij leeg is. Daarnaast krijgen Pixel Watch-eigenaren nog meer nieuwe mogelijkheden via deze update.

Update voor de Pixel Watch 

De 'March 2023'-update wordt nu naar de Pixel Watch uitgerold en Google maakt via de supportpagina meer details bekend. Het Wear OS-horloge kan rekenen op verscheidene bugfixes en verbeteringen, maar ook nieuwe functies.

Een van de grootste verbeteringen is de mogelijkheid om de tijd te bekijken, zelfs nadat de batterij van de Pixel Watch leeg is. Aangezien de accuduur het grootste pijnpunt van dit horloge is, komt deze nieuwe functie goed van pas. Dit is overigens geen nieuwe functie, de Apple Watch kan dit al jaren. De details die Google geeft zijn helaas een beetje schaars. Het is niet duidelijk hoe lang je de tijd op het scherm kunt aflezen als de accu op 0% staat. We weten in ieder geval dat de tijd wordt weergeven als je op de knop aan de zijkant drukt, naast de roodgekleurde batterij-bijna leeg-indicator.

Gerelateerde artikelen

In de komende weken rolt Google ook een fix via de Play Store uit die dit probleem met de wekker op de Pixel Watch moet oplossen. Daarnaast krijgt de Pixel Watch de langverwachte valdetectie-functie. Hierdoor kan het horloge een lifesaver zijn als je tijdens het wandelen of mountainbiken valt en hulp nodig hebt. Naast tikken, kantelen en indrukken van knoppen om het horloge te wekken, kun je nu ook de kroon draaien om het horloge te activeren.

Google Pixel Watch laat je nu de tijd zien, zelfs als de accu leeg is

Downloaden

Dit en meer zit in buildnummer RWDA.230114.008.R1 en de update kan op ieder moment op jouw Pixel Watch binnenrollen. Heb jij de update al binnen? Laat het ons weten in de reacties.

Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk