Google Pixel Watch 2 ontvangt opmerkelijke 'november' update

Google Pixel Watch 2 ontvangt opmerkelijke 'november' update

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

De Google Pixel Watch 2 krijgt op dit moment een nieuwe update binnen. Voor degenen die op een grote update hadden gehoopt komen bedrogen uit, het gaat namelijk om een zeer minuscule update. Daarbij melden veel gebruikers iets opmerkelijks na de update.

Pixel Watch 2 update

Google rolt een update uit voor de LTE-versie van de Pixel Watch 2. Het gaat om een update met versienummer TWD9.231005.005.B3. Het is een zeer kleine update waarin Google enkel een paar bugfixes heeft doorgevoerd. Hiermee worden enkele problemen verholpen. Het is echter niet precies duidelijk welke bugs Google heeft opgelost, dit wordt namelijk niet vermeldt.

Gerelateerde artikelen

November of oktober?

De update bevat tevens de beveiligingspatch van november. Alleen gebeurt er hier direct iets geks, veel gebruikers melden op Reddit namelijk dat ze na het uitvoeren van de update nog altijd de oktober patch zien staan bij huidige software.

Update binnenhalen 

De update wordt gefaseerd uitgerold. Je kunt handmatig op je Pixel Watch 2 checken of je al kan updaten. Ga hiervoor naar de Instellingen. Ga vervolgens naar Systeem en dan naar Systeemupdates.

Google Pixel Watch 2

De Google Pixel Watch 2 is de nieuwe smartwatch van Google. Het slimme horloge is de opvolger van de eerste generatie Pixel Watch. De Watch 2 zou onder andere op het gebied van accuduur een verbetering moeten zijn. En dit mag ook wel, de accuduur van de eerste Pixel Watch was namelijk zeer ondermaats. Zoals je kunt lezen in onze review van het horloge.

Wij hebben de Watch 2 nu overigens een aantal weken in huis en onze redacteur Laura is de smartwatch uitgebreid aan het testen. Haar review volgt snel hier op Androidworld en in onze app.

Heb jij een Google Pixel Watch 2 en hoe bevalt het slimme horloge bij jou? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk