Google Pixel-telefoons krijgen leuke nieuwe truc voor het maken van selfies

Google Pixel-telefoons krijgen leuke nieuwe truc voor het maken van selfies

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google heeft een handige nieuwe functie voor selfies uitgebracht voor zijn Pixel-telefoons. De functie stelt je in staat om een timer voor selfies te zetten met je handpalm. Dit is een functie die al op een aantal andere smartphones beschikbaar is, en Google heeft nu eindelijk besloten om het over te nemen.

Handpalm-selfie maken

Om de functie op je Pixel-telefoon te gebruiken, moet je eerst de timer-optie inschakelen in de camera-instellingen. Als de timer niet is ingeschakeld, zal de functie niet werken. Stel de timer in op de gewenste tijd, bijvoorbeeld drie seconden, en dan kun je beginnen. Zodra je klaar bent, zet je de telefoon ergens neer en stap je achteruit. Houd nu je handpalm met gespreide vingers naar de telefoon gericht. De timer wordt geactiveerd en je foto wordt gemaakt.

De functie is met name handig als je groepsselfies wilt maken. Je kan namelijk makkelijk even achteruit lopen en de timer op afstand activeren met je handpalm.

Gerelateerde artikelen

De handpalmselfieontspanner is getest in bètaversies van Android 13 en is nu eindelijk beschikbaar in een stabiele versie. De functie zou nu voor iedereen met een Pixel 6 of nieuwer beschikbaar moeten zijn, aangezien Google deze via een server-side-update beschikbaar stelt. Controleer in ieder geval of je een Google Camera-update hebt via de Google Play Store. Het is nog niet bekend of deze functie ook naar andere telefoons komt.

Heb jij al selfies met je vrienden gemaakt via je handpalm op je Pixel-telefoon? Laat je reactie achter onder dit artikel!

Google Camera

Google Camera

Als je van fotografie houdt en je smartphone gebruikt om de wereld om je heen vast te leggen, dan is de Google Camera-app een absolute must-have. Deze krachtige en i ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk