Google Pixel saai? Maak er een Ninja Turtle van!

Google Pixel saai? Maak er een Ninja Turtle van!

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Google Pixel is een mooi toestel, maar misschien ben je er na al die maanden een beetje op uitgekeken. Geen zorgen, Dbrand heeft nu een skin voor je toestel die allesbehalve saai is. Je moet wel van pizza, nunchaku en groen houden, want het gaat om een Teenage Mutant Ninja Turtles-variant.

Turtles

Als er een vraag gepaard gaat met de Turtles, dan is dat wel: welke is je favoriet? De schrijver van dit stuk is helemaal fan van Michelangelo, met zijn oranje bandana en nunchaku, maar misschien ben jij meer het type Leonardo, Raphael en Donatello. Ook dan kun je je lol op, want van elke Turtle is een hoesje gemaakt. Het voordeel is dat het geen hoesje dat eruit ziet alsof het om een kindertelefoon gaat: ze zien er best subtiel en stijlvol uit. Maar, ze blijven natuurlijk wel groen.

Het grappige is dat de hoesjes perfect gebruikmaken van de camerastreep die het toestel aan de achterkant heeft. Dat is natuurlijk ook de plek waar de bandana van een vechtende schildpad zich zou bevinden. En die twee camera’s, dat zijn met een beetje fantasie natuurlijk precies twee ogen. De hoesjes zijn er zowel voor Pixel 6, Pixel 6 Pro en Pixel 6a (die volgende week verschijnt).

Gerelateerde artikelen

Dbrand

Het is geen officieel TMNT-product, maar het logo lijkt er wel op, dus we vragen ons af of Dbrand daar geen problemen mee krijgt. Het heet alleen Teenage Mutant Ninja Pixels in plaats Teenage Mutant Ninja Turtles. Aan de andere kant zijn rechtszaken het bedrijf niet onbekend: Dbrand werd eerder al voor de rechter gesleept voor het maken van de Darkplates voor PlayStation 5 (die zijvleugels van de console).

Over gaming gesproken: de Turtles zijn nu weer helemaal in, mede door de nieuwe game Shredder’s Revenge. Aan de andere kant kun je je afvragen of de Turtles ooit weggaan: als er geen game is, dan wel een tekenfilm of een speelfilm. De humor, de actie en natuurlijk de lieftallige April: daar krijgen we toch nooit genoeg van.

  • Een heel eigen design
  • Maakt geweldige foto's
  • Traag opladen
  • Trekt stof en vuil aan
Bekijk meer specificaties

De skins kosten 24,95 dollar (24,43 euro) per stuk en worden uitgebracht begin augustus. Ga jij ervoor? Laat het nu achter in de reacties. Kowabunga!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk