Google Pixel 7 (Pro)-teaser: zo gaan de telefoons eruit zien

Google Pixel 7 (Pro)-teaser: zo gaan de telefoons eruit zien

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft onverwacht op zijn I/O-conferentie zijn Pixel 7-serie getoond. We krijgen de Pixel 7 en Pixel 7 Pro vanuit verschillende perspectieven te zien. De telefoons komen deze herfst op de markt en werken met de volgende generatie van de Tensor-chipset.

Google Pixel 7-teaser

Google houdt wel eens van verrassingen op zijn lanceringsevenement en dit keer heeft het onverwacht beelden getoond van de Pixel 7-serie. We krijgen deze herfst een Pixel 7 en een Pixel 7 Pro. We zien meteen op renders dat het design erg herkenbaar is, maar Google stelt dat de camera die horizontaal een deel van de achterzijde inneemt ditmaal volledig is afgewerkt met aluminium dat voor de volle 100 procent uit gerecycleerd materiaal bestaat.

Verder spreekt ook al over de volgende generatie van Tensor, dat is zijn eigen chipset. Google maakt ons alvast warm voor "meer doorbraken op het vlak van kunstmatige intelligentie en meer gepersonaliseerde ervaringen op het vlak van spraak fotografie, video en beveiliging. De Pixel 7 en Pixel 7 Pro komen met Android 13 op de markt.

Meer info in komende maanden

De beelden die Google toont van de Pixel 7 verschillen vrij sterk van beelden die eerder over de telefoon zijn verspreid: eerst door het anders betrouwbare OnLeaks en daarna door het Nederlandse LetsGoDigital. Verdere details over de Pixel 7 ontbreken nog, maar Google wil de komende maanden meer over de nieuwe Tensor-processor bekend maken.

Gerelateerde artikelen

De laatste artikelen over Google I/O 2022 kan je hier ontdekken. Wat is jouw eerste indruk van het design van de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro? Vind je dat Google een geslaagde opvolger heeft gemaakt of had je liever heel andere designkeuzes gezien van de fabrikant? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de pixel 7-serie? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk