Google Pixel 7 Pro gebruiken zonder het te weten, het kan

Google Pixel 7 Pro gebruiken zonder het te weten, het kan

Drie weken lang een telefoon gebruiken zonder te weten dat je het nieuwste onaangekondigde vlaggenschip van Google in je handen hebt? Een gebruiker beweert dat het haar is overkomen. Hoe is dat mogelijk?

Pixel 7 (Pro) nu al te koop

Afgelopen dinsdag brachten we het nieuws dat er een prototype van de Google Pixel 7 een tijdlang te koop was op de veilingwebsite eBay. Dit werd ontdekt door een gebruiker van Reddit. Het prototype op eBay leek veel op de renders uit de eerder verschenen teaser van de Pixel 7 (Pro) die Google eerder toonde. Bij het prototype zaten ook foto's die vermoedelijk gemaakt waren met een prototype van de Pixel 7 Pro. Zo leek althans op basis van een reflectie in een van de afbeeldingen. De verkoop van de Pixel 7 is overigens niet doorgegaan en de advertentie is inmiddels verwijderd.

In een nieuw Reddit-bericht is nu echter te lezen dat iemand een Pixel 7 Pro op Facebook Marktplaats heeft gekocht. Deze gebruiker, 'AMC20_', beweert dat er in de advertentie gesproken werd over een Pixel 6 Pro. Ze geeft aan dat ze niet meteen wist dat ze een prototype van de Pixel 7 Pro in handen had. Op Reddit zegt ze er dit over:

  ''Ik gebruik het toestel nu ongeveer drie weken nadat ik het op Facebook Marktplaats had gekocht. De telefoon werd een Google Pixel 6 Pro genoemd en vanmorgen begon het raar te doen en kreeg ik bootloader-scherm te zien. Al mijn gegevens werden gewist. Tot vanmorgen had ik geen enkel probleem met het toestel.''   

Reddit-gebruiker AMC20_
Google Pixel 7 Pro gebruiken zonder het te weten, het kan
Afbeelding prototype Google Pixel 7 Pro. Bron: Reddit

Google maakt toestel onbruikbaar 

Ze geeft dus aan dat de telefoon plots niet meer bruikbaar werd. Dit gebeurde op de dag dat het nieuws bekend werd dat er losse prototypes van de Pixel 7 (Pro) op verschillende veilingwebsites zijn verschenen. Mogelijk heeft Google de prototypes vanop afstand onbruikbaar gemaakt. In het 'Fastboot Mode-menu' kunnen we nu echter wel de codenaam 'Cheetah' zien. Een codenaam voor de Pixel 7 Pro. Vermoedelijk heeft de vrouw dus wel degelijk een echte Google Pixel 7 Pro op de kop getikt.

Heb jij ooit toevallig een prototype smartphone gekocht, zonder dat je dit wist? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Lees hier meer over de Google Pixel 7
Google Pixel 7
6,3 inch - px

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties