Google Pixel 7 Pro duikt op in unboxingvideo

Google Pixel 7 Pro duikt op in unboxingvideo

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Er staat een unboxingvideo op Facebook die de Google Pixel 7 Pro lijkt te tonen. De video is geplaatst door Gadgetfull BD, een techwinkel in Bangladesh. Iemand haalt het toestel uit een doos waarop het logo van Google prijkt. De smartphone heeft een lange, slanke buitenkant met zwart en de bekende streep met twee camera’s.

Google Pixel 7 Pro

In de video is zelfs de bekende opstartanimatie te zien die mensen van Pixel kennen, waarna het scherm om het toestel in te stellen volgt. Bovendien zien we een Google-logo aan de achterzijde van het apparaat: iets wat we nog niet bij eerdere lekken hebben gezien en doet vermoeden dat Google nu dichterbij een definitieve versie is. Klik hier voor de video (via Facebook).

Google teasede de Pixel 7 en 7 Pro al eerder, namelijk tijdens I/O in mei. De kans is dan ook groot dat Google volgende maand met de officiële aankondiging van het toestel komt. Er zijn de afgelopen periode meer video’s en foto’s opgedoken van het toestel, zoals in een eBay-veiling en op Facebook Marketplace.

Gerelateerde artikelen

Hazel

We denken tot nu toe over de Pixel 7 Pro te weten dat hij in de kleuren Obsidian, Snow en Hazel verschijnt. Het scherm zou beter zijn dan die van zijn voorganger. Qua grootte zijn Pixel 7 en Pixel 7 Pro wel aan de 6 en 6 Pro gewaagd. Verder geldt waarschijnlijk voor Pixel 7 Pro voornamelijk hetzelfde als voor Pixel 7. Eventueel zie je hier nog een hands-on waarin je meer kunt zien van de verschillen tussen de twee.

In ieder geval lijkt het erop dat er al veel wordt gelekt voordat Google officieel met het toestel komt. Geheimen bewaren is niet de beste eigenschap van Google. Aan de andere kant komt het toestel er waarschijnlijk heel bijna aan, dus is het logisch dat meer mensen ervan weten en de kans dus groter is dat er informatie op straat komt te liggen.

Ga jij een Pixel 7 of 7 Pro kopen? Waarom wel of waarom juist niet? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk