Google Pixel 7 en Pixel Watch lancering: bekijk hier de livestream

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vandaag is het zover, de dag waarop Google zijn nieuwe high-end Pixeltelefoons gaat aankondigen. Daarnaast kunnen we rekenen op de langverwachte Pixel Watch, Googles eerste smartwatch en misschien nog meer te weten komen over de aankomende Pixel-tablet. Hier bekijk je de livestream.

Bekijk de Google Pixel 7 livestream hier

Vanmiddag om 16.00 uur is het zover! Dan zit de gehele Androidworld-redactie klaar om samen met jullie de Made by Google 2022-livestream te gaan bekijken. De livestream vind je hieronder en die kun je op je telefoon, tablet, pc of tv (via je Chromecast) bekijken.

Wat kun je verwachten?

Allereerst krijgen we er de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro vanmiddag te zien. Dat zullen high-end smartphones zijn met uitstekende camera's. Het belangrijkste nieuws van vandaag is hopelijk de komst van beide Google-telefoons naar Nederland. T-Mobile teasede onlangs al de komst van iets bijzonders op 6 oktober, met daarbij een afbeelding met de naam 'GoogleP7PWindow165x250cm_S-AMS-Tease.jpg'. Fingers crossed!

Verder gaat Google zijn Pixel Watch aankondigen. De Pixel Watch zal zich richten op gezondheid en welzijn, smarthome en de Google Assistent. Daarnaast draait de smartwatch op Wear OS en krijgt het horloge integratie met Fitbit.

Mogelijk krijgen we ook een nieuwe Nest Hub met afneembaar scherm te zien, en vertelt Google meer over de Google Pixel-tablet die we in een teaser al kort te zien kregen. De tablet staat gepland voor een lancering in 2023, maar je weet het maar nooit met Google.

Gerelateerde artikelen

Dinsdag heeft Google ook al de Nest Wifi Pro aangekondigd. Dat is een router die werkt met de wifi 6-standaard en bij ons vanaf 27 oktober te koop zal zijn vanaf 219,99 euro. De Verenigde Staten kreeg een nieuwe slimme deurbel te zien, de bedrade Nest Doorbell. Mogelijk krijgen we vandaag te horen of en wanneer we deze slimme deurbel ook in Nederland en België kunnen verwachten.

Naar welke producten kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties.

Google Pixel 7 en Pixel Watch lancering: bekijk hier de livestream

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk