Google Pixel 6a nu te koop in Nederland: hier kun je terecht

Google Pixel 6a nu te koop in Nederland: hier kun je terecht

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google heeft onlangs de Pixel 6a gepresenteerd. Dit is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie (AI). Deze voordeligere variant van de Pixel 6 is nu officieel verkrijgbaar, via Belsimpel.

Google Pixel 6a kopen

De Google Pixel 6a is te koop in een groene, witte en zwarte kleur (Sage, Chalk en Charcoal). Google verkoopt zijn Pixel-toestellen echter niet officieel in Nederland en België, maar je kan ze wel op verschillende manieren hier aanschaffen. Hieronder sommen we een aantal mogelijkheden voor je op.

Google Pixel 6a nu te koop in Nederland: hier kun je terecht

Gerelateerde artikelen

1. Google Pixel 6a kopen via Belsimpel

De Google Pixel 7 is sinds 6 oktober 2022 ook officieel in Nederland verkrijgbaar, en dat geldt ook voor de Pixel 6a. Deze telefoon kost bij Belsimpel 459 euro en er geldt tot 30 oktober een cashbackactie van 50 euro.

Google Pixel 6a
Google Pixel 6a
Google Pixel 6a

Google Pixel 6a

De Google Pixel 6a is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie.

€ 459

Winkelen op:

2. Google Pixel 6a kopen via andere winkels

Het is mogelijk de Google Pixel 6a te kopen bij andere winkels zoals de Duitse Saturn of MediaMarkt. Je moet dan wel met een doorstuurdienst inschakelen. Dat geldt overigens niet voor Fnac en Alternate Duitsland. Deze winkels leveren voor een klein bedrag de bestelling ook in Nederland af. Zodra deze en andere winkels de Pixel 6a aanbieden, passen we dit artikel aan.

Alles over de Google Pixel 6a

We passen dit artikel dus aan zodra meer webwinkels de Google Pixel 6a aanbieden. Voor nu kan je je alvast verdiepen in alles wat de telefoon te bieden hebben via de artikelen hieronder. Ga jij de Pixel 6a kopen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk