Pixel 6 Pro week op Androidworld: kom alles te weten over de Google-telefoon

Pixel 6 Pro week op Androidworld: kom alles te weten over de Google-telefoon

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Deze week staat in het teken van de Pixel 6 Pro, het nieuwe vlaggenschip van Google. Je zal alles te weten komen over deze telefoon, van de telecamera tot de tensor-chipset.

Pixel 6 Pro

Google heeft in oktober de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro aangekondigd. Het gaat om twee high-end telefoons in verschillende kleuren waarmee het bedrijf weer een plekje in de top van de smartphonemarkt wil veroveren. Onderdeel van die poging is de telecamera in de Pixel 6 Pro, die 4x optische zoom ondersteunt. Daarnaast is er een 50 MP groothoekcamera, en een 12 MP ultragroothoekcamera. De Pixel 6-serie komt tevens met een zelfontworpen Tensor-chipset, een nieuw design, en natuurlijk Android 12 met het themasysteem genaamd Material You.

Een tijd lang waren de telefoons uitverkocht, vooral de Pixel 6 Pro was lange tijd mondjesmaat of helemaal niet verkrijgbaar. Gelukkig zijn de voorraden deels weer aangevuld. Volgens Google lag de beschikbaarheid aan de grote vraag waardoor sommige Pixel 6 Pro-modellen niet op voorraad waren of lange levertijden hebben. Hoe dan ook, Androidworld heeft de Pixel 6 Pro gelukkig ook weten te bemachtigen en redacteur Sebastien zal jullie deze week voorzien van alle ins-en-outs van deze telefoon, zodat geen enkele vraag meer onbeantwoord blijft. Verwacht deze week artikelen, video's en meer, allemaal in het teken van de Pixel 6 Pro. Hieronder vind je alvast een overzicht:

Heb je vragen over de Pixel 6 (Pro)? Laat het dan in de reacties hieronder weten. Dan kan Sebastien ze meenemen in zijn Pixel 6 Pro-missie.

Alles over de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro

Wil je alles weten over wat deze telefoon voor jou te bieden heeft? Lees dan de artikelen hieronder. Verwacht binnenkort de review van de Pixel 6 Pro ook hier op Androidworld.

Pixel 6 Pro week op Androidworld: kom alles te weten over de Google-telefoon

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk